Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hrůza na vánočním večírku: Šéf přiškrtil svoji podřízenou, následky si ponese do konce života!

Autor: DH - 
6. prosince 2018
18:05

Obyčejný vánoční večírek jí obrátil život naruby. Krásné Molly Phillipsové (23) se krutě vymstila pozornost jejího šéfa, který ji, pravděpodobně ve značně opilém stavu, přidusil v kravatě. Šokující záběry z bezpečnostní kamery ukazují pár desítek vteřin hrůzy, po kterých bude mít žena nejspíše doživotní následky. Podle lékařů se nejspíš už nikdy neusměje.

Celý incident zachytila bezpečnostní kamera v klubu, kde cardiffská firma loni vánoční večírek pořádala. Ze záběrů je patrné, jak se k řadové zaměstnankyni Molly Phillipsové (23) přitočí její šéf, amatérský americký fotbalista Nathan Webb, načež ji chytne do kravaty a pravděpodobně opilý jí něco začíná vyprávět. U intimní konverzace, která se dívce na první pohled vůbec nelíbí, se navíc celou dobu směje. Po téměř 50 sekundách dívčina utrpení ho ale smích přejde, když se mu zaměstnankyně skácí do klína a následně padá na zem za barem. Tím celé video končí.

Molly se nakonec z bezvědomí probudila až na Nový rok 2018. Lékaři jí sdělili, že se jí následkem přiškrcení přestal okysličovat mozek. To způsobilo nejen ztrátu vědomí, ale také trvalou paralýzu obličeje.

„Nemůžu se smát na fotografiích,“ svěřila se Molly britským médiím. „Lidé to moc nevnímají, ale já to vnímám více, než vše ostatní. Pokud to bude přetrvávat dál i do doby, kdy se vdám, nebudu se moci usmívat na svých svatebních fotografiích. Není to vůbec dobré,“ doplnila Molly, které doktoři dokonce řekli, že paralýza může být doživotní. V práci na to ale nebrali příliš ohledy.

Molly sice vyhrála firemní spor se svým šéfem, ale ten nakonec nepřišel o místo a stále byl jejím nadřízeným. Po několika dalších incidentech se rozhodla, že z práce odejde.

„Nikdy se mě nikdo nezeptal, jestli jsem v pořádku, jak jsem na tom zdravotně, nic,“ vysvětlila. Po ukončení pracovního poměru dokonce přiznala, že ze strany svého šéfa Nathana Webba musela čelit pracovnímu nátlaku a násilí. Nevhodně se měl chovat k dalším podřízeným, jednomu ze zaměstnanců například potají nalil do polévky pálivé chilli. Když to jeho nadřízení odmítli řešit, začala se Molly bát o svůj život, v práci skončila a celou záležitost dala k soudu. Ten se nyní případem zabývá.

Video: Hrůza na vánočním večírku: Šéf baru přiškrtil svoji barmanku a způsobil jí paralýzu v obličeji, podle lékařů se už možná nikdy neusměje

Planety ( 7. prosince 2018 10:48 )

Škrtil. Tohle umím taky. Přesně věděl co dělá, kde stačí krk stlačit, aby jste začali ztrácet vědomí. Chtěl ji přiškrtit, jenže to odnesla víc, než jen mdlobou.

petrw ( 7. prosince 2018 07:27 )

tarzanzroduopic je to m..rrcha stejne byla seredna

janka69 ( 6. prosince 2018 21:53 )

tak to je riadne hovädo...dobre vedel čo robí...nikto jej nepomohol , aj keď tá blondína na pravo si všimla že niečo nieje s ňou v poriadku-- nič neurobila....chuďa , dievča , už bola na odchode....byť jej otcom ho dobijem čo sa doňho zmestí...

nika70 ( 6. prosince 2018 20:21 )

To je de.bil, copak na ženskou se používá taková síla? Musel ji držet hodně silně, hajz.l

sacred10 ( 6. prosince 2018 20:19 )

Debilní sráč...dal bych mu za to provaz.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání