Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zběsilá jízda zmařila 3 životy: Audi se řítilo 150 km/h a na ojetých gumách?!

Autor: ital - 
25. listopadu 2018
05:01

U Poděbrad došlo v noci z pátku na sobotu k dopravní nehodě, při níž zemřeli tři  mladí lidé a jeden jako zázrakem vyvázl jen s lehkými poraněními. Auto značky Audi se řítilo rychlostí 150km/h, vyletělo v zatáčce z vozovky a zůstalo omotané kolem stromu. Vozidlo mělo ojeté zimní pneumatiky, naznačují fotky z místa tragédie. 

Policie zasahovala u dopravní nehody, k níž došlo na Nymbursku u obce Okřínek v noci z pátku na sobotu.  „Nehoda nám byla oznámena na tísňovou linku 112 ve 2:43 hodin,“ upřesnila čas tragédie policejní mluvčí Lucie Nováková. „Dvě osoby na zadních sedadlech zemřely na místě. Jednalo se o 25letou ženu a zatím neztotožněného muže. 30letý řidič byl převezen do pražské nemocnice, kde však bohužel zraněním podlehl. 23letý spolujezdec vyvázl s lehkými poraněními,“ řekla Blesk.cz mluvčí.

Podle informací Aktu.cz se vozidlo značky Audi A4 řítilo rychlostí okolo 150 km/h, což zřejmě způsobilo jeho vymrštění ze silnice. Auto letělo několik metrů, přerazilo strom a dále pokračovalo v cestě.

Podle vyjádření policie měl automobil zimní pneumatiky, které ovšem byly značným způsobem ojeté. Jejich fotografie umístili policisté na Facebook s komentářem: „Vážení, takhle skutečně ne. Fotografie vlevo je ojetá zimní pneumatika, fotka vpravo je také ojetá zimní pneumatika. Ta první se prodává jako ojetá, vhodná k dalšímu použití. Ta vpravo je focena dnes na autě u Okřínku, ve kterém zemřeli tři lidé!“

VIDEO: Při noční nehodě u Okřínku zemřeli tři lidé

Video  Při noční nehodě u Okřínku zemřeli tři lidé.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Dejmito ( 26. listopadu 2018 06:13 )

Z toho vyplývá že může být člověk sebelepší šofér ohleduplně a zodpovědně vezoucí svou rodinu ale vždy se najde hňup který vám zkazí život nebo vám ho rovnou sebere ❗🅱R🅰P❗

Dejmito ( 26. listopadu 2018 06:07 )

Z toho vyplývá že může být člověk sebelepší šofér ale vždy se najde hňup který vám zkazí život ci

offline ( 25. listopadu 2018 16:43 )

A strom - ten měl větší hodnotu a smysl než to celé auto i s posádkou.

slovan1954 ( 25. listopadu 2018 13:07 )

santusof ( 25. listopadu 2018 12:28 )

pochop, spěchají....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání