Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bolí to fakt moc! Dan vzpomíná na kamaráda (†19), který zahynul při nehodě u Hořic

Autor: dce - 
16. listopadu 2018
05:02

Tři oběti si vyžádala tragická nehoda u Hořic na Šumavě. Dvě mladé ženy zahynuly na místě. Teprve 19letý mladík svůj boj o život prohrál v nemocnici. A právě jemu napsal do nebe dopis jeho kamarád Dan.

"Nevím kde začít, a ani kde skončit, nevím jaká slova zvolit, ale už i ty tu mezi námi nejsi," tak začíná dopis pro teprve 19letého mladíka, který zahynul v osobním voze po kolizi s náklaďákem minulý týden u Hořic na Šumavě.

Mezi oběťmi byla teprve 17letá studentka Anetka a 24letá maminka Veronika, která se teprve před měsícem vdala. V havarovaném voze jeli ještě dva muži, 19letý mladík zahynul druhý den v nemocnici.

"Pamatuju na to, jak jsme se naposled potkali, jel jsi kolem mě a smál se jako malý, kdybych tehdá věděl, že je to naposled, co tě vidím...bolí to fakt moc, nemám už tolik síly," píše Dan na Facebooku. "Brácho, my nezapomeneme! Jestli tam někde jsi, jestli mě slyšíš, chtěl bych ti říct, za pár let se potkáme, budem zase šťastný. Nosíme tě v srdci! Pryč od všeho zlého, doufám, že jsi šťastný a že už tě nic nebolí, odpočívej v pokoji!"

Dan ve svém dopisu vzpomíná i na Anetku, kterou postrádají všichni její kamarádi a spolužáci ze školy i na další dvě oběti nehody. "Važte si toho, že se právě nacházíte vedle osoby, kterou milujete nebo máte rádi, protože nikdy nevíte, kdy ta chvíle vedle ní může být ta poslední," dodal.

Nehoda se stala 6. listopadu v podvečer. Podle policie se nákladní auto přijíždějící od Černé v Pošumaví nejprve střetlo s osobním vozem značky Hyundai, který mu nedal přednost. Následně se auta srazila ještě s osobním vozem jedoucím od Českého Krumlova. Nehoda byla tak brutální, že policie stále neví, kdo osobní vůz řídil.

Ewita ( 16. listopadu 2018 16:37 )

Ano bolí to a bude bolet...vlastní zkušenost...i náě syn má už rok svůj strom Rodinám a přátelům hodně sil---

karlos-999 ( 16. listopadu 2018 09:26 )

No co se asi tak stalo, Machroval a nedal přednost náklaďáku. A odnesli to nevinní.

Nikol95 ( 16. listopadu 2018 09:09 )

No za ten komentář bych tě nejraději propleskala. Nevíš, co se stalo, tak proč něco takového říkáš? Chtěla bych vědět, co by jsi říkal, kdyby to byli tvoji kamarádi, určitě by jsi stejně nemluvil. 😒

karlos107 ( 16. listopadu 2018 07:21 )

Takových dementů škoda není !!! Jezdí jak hovada !!! Howno po něm blbovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání