Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tragédie v Pardubicích: Zemřel mladík z BMW a řidič protijedoucího auta, nebyli připoutaní

Autor: ČTK, dce - 
13. listopadu 2018
07:48

Smrtelná nehoda se stala v úterý ráno v Pardubicích. Při srážce dvou vozů zemřeli dva lidé, další člověk byl těžce zraněn.

Ranní nehoda v v pardubické části Doubravice skončila tragicky. Čelně se zde srazila osobní auta BMW a Kia. Čtyřiadvacetiletý spolujezdec z BMW a šestapadesátiletý řidič vozu Kia na místě zemřeli. „Silnice je uzavřena, policie dopravu odklání,“ řekla mluvčí krajské policie Markéta Janovská.

Ze zdemolovaných vozů vytahovali oběti hasiči, kteří jim také poskytovali první pomoc. "Dle zasahujících hasičů nebyly usmrcené osoby připoutané," uvedla mluvčí hasičů Vendula Horáková. "Pokud není člověk připoután, může ho vystřelený airbag i zabít."

Třiadvacetiletý řidič BMW byl s těžkým zraněním převezen do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. „Řidiči by se měli místu nehody vyhnout. Uzavřena je silnice ze směru od Globusu i od Hrádku,“ uvedla Janovská. Příčiny nehody policie vyšetřuje.

Silnice v Doubravicích je zcela uzavřena, motoristé se do nich nedostanou ani od Pardubic ani od Hrádku. Podle Janovské bude uzavírka trvat nejméně do 10:00.

bizon_pepa ( 13. listopadu 2018 11:50 )

I řidič Kii?

zacoaproc ( 13. listopadu 2018 11:42 )

Jezdíte jak hovada? Tak chcipejte! Žádná lítost!

dzentlman ( 13. listopadu 2018 11:35 )

Pleskáči jste veme.na. Proč pořád zdůrazňujete, když se jedná o BMW?? Nevšímám si, že by řidiči BMW jezdili jako debi.lové. Největší debi.lové jsou řidiči Octavií. Jenže to se nehodí.

simonaprdelata ( 13. listopadu 2018 11:18 )

v dnesni dobe ma ridicak kdejaky debil dobre ze chcipl

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání