Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie hledá dobrého anděla: Pomáhal zraněným při nehodě dvou aut u Říčan

Autor: rc - 
12. listopadu 2018
12:14

K vážné nehodě dvou aut došlo koncem loňského roku poblíž středočeských Říčan. Na místě bylo šest zraněných osob a z toho tři děti! Zraněným měl na místě pomáhat řidič zeleného vozu, jehož hledá policie. Při hledání po »dobrém andělovi« žádá o pomoc veřejnost.   

Den před Silvestrem došlo k dopravní nehodě u obce Doubek poblíž Říčan. „V důsledku střetu protijedoucích osobních vozidel došlo ke zranění jejich účastníků,“ uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

U dopravní nehody, při níž bylo zraněno šest lidí a z toho tři děti, měl zastavit řidič, který zraněným pomáhal. Po dobrém andělovi nyní pátrá policie a žádá veřejnost při hledání o pomoc.

„K místu nehody přijelo vozidlo zelené barvy s počátečními znaky registrační značky 7S, kdy se mělo jednat pravděpodobně o vozidlo VW Transporter, nebo VW Caravelle, či VW Multivan,“ uvedl mluvčí a dodal: „Pro řádné prošetření a k objasnění všech okolností dopravní nehody potřebují kriminalisté znát totožnost neznámého řidiče, aby podal orgánům činných v trestním řízení svoji svědeckou výpověď.“

Jarabak ( 12. listopadu 2018 13:57 )

V okolí Říčan je spíš zázrak, když se auta nestřetnou. Silnice úzký, rozmlácený, bez značeného středu. S větším autem se tam sotva vejdeš sám, natož s dalším protijedoucím. K tomu věčně na zadku nalepeného nějakého spěchálka, kterej si myslí, že je na závodním okruhu a že je schumacher. Děs tamtudy jezdit. A nejhorší za tmy. To není díky tomu, jak někteří svítí, vidět ani ta úzká silnice.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání