Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dívku (4) znásilnilo v nemocnici pět dospělých mužů: V době činu se nacházela na jednotce intenzivní péče. Uštknul ji totiž had

Ilustrační foto
 (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
4. listopadu 2018
16:33

Indická policie vyšetřuje obvinění z hromadného znásilnění čtyřleté dívky. Čin se měl stát v severoindickém státě Uttarpradéš v nemocnici, kde dívka ležela na jednotce intenzivní péče (JIP). Informovala o tom dnes agentura AP.

Dívka se svěřila své babičce, že když byla v sobotu v noci sama, znásilnil ji ošetřovatel a další čtyři muži. Policie jednoho muže zadržela a po dalších pátrá. Požádala o záznamy z bezpečnostních kamer a snaží se zjistit, proč byla dívka na oddělení JIP sama.

V nemocnici, kde byla čtyři dny, se dívka léčila po uštknutí hadem.

Násilí na ženách se v Indii dostalo do popředí pozornosti v roce 2012, kdy v metropoli Dillí zemřela studentka, kterou v jedoucím autobuse brutálně znásilnila skupina mužů. Případ vyvolal v celé zemi protesty týkající se postavení žen a přiměl vládu ke změně zákonů na jejich ochranu. Přesto počet útoků v zemi výrazně neklesá.

V reakci na znásilnění a vraždy mladých dívek a jiné útoky na děti vláda v dubnu schválila trest smrti za znásilnění dítěte mladšího 12 let.

cotoje ( 5. listopadu 2018 18:31 )

V Indii jsou zvířata a ne lidi

petrw ( 5. listopadu 2018 11:28 )

indove jsou spinavi odpad lidstva....

jerry ( 5. listopadu 2018 07:10 )

Vůbec bych se nedivil, kdyby tyhle články o znásilněních v Indii financovala některá z větších tuzemských cestovek, a nelákala tímto způsobem českou dámskou klientelu na poznávací zájezdy do této destinace.

vosavopruz ( 4. listopadu 2018 21:20 )

jak to víš?

hafblaf ( 4. listopadu 2018 20:27 )

Jedině smrt.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání