Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tereza H. v Pákistánu odpočítává poslední hodiny: Velké zklamání!

Autor: chal - 
24. října 2018
09:15

Navzdory předchozím informacím, pákistánský soud ještě nevyslechl všechny svědky předvolané kvůli výpovědi ohledně případu České pašeračky Terezy. Nově jmenovaný soudce si do jednací síně znovu pozval celního vyšetřovatele. Ukáže jeho výpověď Terezin případ v novém světle?

Ve středz se uskutečnilo stání, kdy měl být vyslechnut poslední svědek případu. Ovšem výpověď celního vyšetřovatele, který měl kauzu na starost, soud neuspokojila. Další líčení proto proběhne už zítra.

Tereza doufala, že obě strany, tedy státní zástupce i Terezin advokát, budou moci pronést své závěrečné řeči, jenomže namísto toho bude svědecký výslech pokračovat.

„Dnes (ve středu) probíhal výslech celního vyšetřovatele, který měl Terezin případ na starosti. Další stání je naplánováno na čtvrtek, kdy bude výslech pokračovat,“ řekla Blesku mluvčí Ministerstva zahraničí Michaela Lagronová.

Podle dosavadních informací by verdikt měl soudce vyřknout brzy nato. Češka si tak bude moci alespoň částečně oddechnout. Nebude totiž muset žít v neustálé nejistotě, která na ní byla dnes jasně patrná.

Terezu pákistánští celníci zadrželi v lednu na letišti před odletem ze země. Češka měla v kufru devět kilo heroinu. Není jasné, jestli o zásilce drog věděla. Ona sama tvrdí, že ne. Během deseti měsíců proběhlo už více než 40 soudních přelíčení.

Tereza prakticky po celou dobu působila vyrovnaně a nad věcí, k soudu chodila s úsměvem na tváři a měla pozornost skoro jako filmová hvězda na červeném koberci. Případ je totiž v Pákistánu značně medializovaný a krásná Češka je v blízkovýchodní zemi takřka za celebritu.

Zajímavé informace Blesku poskytla Terezina kamarádka Simona, podle které si Tereza vydělávala jako luxusní sexuální společnice. Obě dívky prý jezdily do Švýcarska, kde pracovaly v erotickém salonu.

Několikrát spolu prý byly i v Pákistánu. Simona nejdřív tvrdila, že do muslimské země jezdily jen za focením v prádle, pak ale přiznala, že jen kvůli focení daleké cesty nepodnikaly. O tom, že by si Tereza přivydělávala jako pašeračka, prý nic neví. S drogami, řekla, do styku vůbec nepřišla.

pupak_1 ( 24. října 2018 23:03 )

 Terezu určitě osvobodí a když bude soud spravedlivý, vrátí jí i ten heroin. Naštěstí to tupé stvoření zatkli dřív, než se stačilo rozmnožit. A už jí nepustí. Teď se z ní stanou je 3 díry pro dozorce. Na 20 let, nebo do té doby, než je to maso omrzí.

kov3 ( 24. října 2018 20:54 )

Nová česká celebrita...

pekaaaros ( 24. října 2018 20:33 )

jestli je pravda, že o tom nevěděla, tak se to musí jasně prokázat. Jestli o tom ale věděla a teď lže, tak bych jí tu oprátku dal. Nezájem! Kolik děcek se už třeba kvůli její zásilce pořádně nastřelilo a podělalo si život?? Když vidíte pěknou sedmnáctku ze třeťáku, jak jde v pátek večer na diskotéku a potkáte ji za rok a půl a vypadá jak troska, ukončený studium, válí se na lavičce a jak jste na ní před časem koukali, tak teď byste se jí samou štítivostí ani nedotkli... tohle drogy dokážou. A jestli ta Tereza fakt věděla, co dělá, nemazal bych se s ní.

drzaaaa ( 24. října 2018 18:57 )

máš pravdu přesedo

aIIahakbar ( 24. října 2018 18:53 )

💩💩

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání