Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Náruživá žena žaluje výrobce postele: Při sexu na ní ochrnula! Měnila jsem polohu a…

Dovádění v posteli skončilo zraněním páteře.
Dovádění v posteli skončilo zraněním páteře.  (Autor: iStock)
Autor: ČTK - 
16. října 2018
06:51

Velmi nespokojená byla britská žena (46) s výrobkem nábytkářské společnosti Berkshire Bed Company. V průběhu vášnivé noci z ní totiž spadla a poranila si páteř. Výrobce tvrdí, že měla být opatrnější. Matka čtyř dětí ale tvrdí, že za všechno mohla špatná montáž nábytku.

Šestačtyřicetiletá Britka žaluje výrobce postele, z níž spadla během sexuálního styku a způsobila si poranění páteře. Podle ženy ji téměř nová postel „katapultovala“ na zem. Nábytkářská společnost z hrabství Berkshire na jihovýchodě Anglie vinu odmítá, uvedl web BBC.

Postel ji prý vystřelila do vzduchu

Claire Busbyová z berkshirského městečka Maidenhead se vážně poranila při intimním styku se svým partnerem týden poté, co si dvojpostel mimořádně velkých rozměrů pořídila. Utrpěla závažná poranění páteře, v jejichž důsledku ochrnula od krku dolů!

Na zemi se ocitla ve chvíli, kdy v posteli měnila polohu a chtěla si lehnout na záda. „Otočila jsem se, položila ruku na postel a pak jsem cítila, jako kdyby mě postel katapultovala,“ popsala žena, podle níž bylo dvojlůžko závadné. Nyní podle serveru The Sun požaduje odškodnění ve výši jednoho milionu liber, tj. bezmála 29 milionů korun.

Britka tvrdí, že postel složená ze dvou částí byla špatně smontovaná a chyběly jí dvě nohy. Jedna strana byla navíc asi o pět centimetrů níže. 

Právníci firmy Berkshire Bed Company oponují, že postel byla po doručení klientce správně sestavena odborníky. Ani pokud by jí chyběly zmíněné díly, nemohlo by to podle nich způsobit pohyb, který by ženu vymrštil, aby dopadla na zem. Busbyová si podle nich způsobila zranění vlastní neopatrností.

PPP150W ( 16. října 2018 11:56 )

Paní asi spadla z koně. Jelikož nebyl na blízku noční stolek o který by si rozbila hlavu, dopadla na zem a poranila si míchu. Při steeplechase je to poměrně běžný úraz, obzvláště když je sedlán bujný hřebec. Je smutné, že má paní tento úraz spojený s posledním sexem, při kterém si pravděpodobně ani nepřišla na své.

illyria ( 16. října 2018 09:17 )

No, tak nevím jak ve VB, ale mě špatně smontovat postel (nepřimontovat dvě nohy a jedna část o 5cm níže) tak prostě ti "odborníci" neodejdou, dokud postel nesmontují správně...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání