Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Výsledky pitvy Jana Kočky (†28), který v protisměru zabil Miloslava (†28)! Co ukázaly?

3. října 2018
06:39

Jel v protisměru. Údajně ujížděl od jiné autonehody. Pak způsobil bouračku, která stála život jeho i řidiče kamionu Miloslava (†28). Do něho za volantem svého luxusního mercedesu vrazil potomek slavného klanu kolotočářů Jan Kočka (†28). Policie nyní zveřejnila předběžné výsledky jeho pitvy.

Předběžné výsledky soudní pitvy u obou zemřelých určily jako hlavní příčinu smrti velmi těžká poranění hlavy. Oba měli další doprovázející devastující zranění po celém těle a byli na místě mrtví,“ řekla Blesk.cz policistka Petra Potočná.

Všechny nyní nejvíc zajímají výsledky toxikologie. Ty ukážou, zda měl zemřelý Kočka v době, kdy způsobil autonehodu na dálnici D11 ve směru z Prahy na Hradec Králové, v těle drogy nebo byl pod vlivem alkoholu. Čekání na výsledky ale může trvat až 3 týdny.

Na sociálních sítích se totiž spekulovalo, že mohl být Kočka právě pod vlivem omamných látek. V protisměru jel totiž celé dva kilometry, než svým luxusním vozem narazil do vozu Miloslava. Obě auta po nárazu vzplála. Rodinám obou mrtvých mladých mužů nyní zůstaly oči pro pláč.

Nechápeme, jak se tato tragédie mohla vůbec stát. Zničila životy nejen naše, ale i rodiny řidiče, do kterého můj syn nepochopitelně narazil. Vypadá to, že nehodu způsobil náš syn, ale o to není náš smutek menší a celá naše rodina soucítí i s rodinou druhé oběti,“ řekl Blesk.cz Jan Kočka starší (51).

Jejich smutek je navíc umocněn faktem, že se jedná o člověka, který nehodu nezpůsobil, a tak chápeme jejich obrovský pocit křivdy, “ dodal. „Celá rodina prosíme o zachování klidu a soukromí,“ řekla zdrcená matka Miloslava, která při autonehodě přišla o svého jediného syna.

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání