Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nepochopitelné jednání Jana Kočky (†28): Mílu (†28) předjel, pak se otočil a napálil do něj!

Autor: Redaktoři Blesku - 
30. září 2018
13:30

Řítil se po dálnici v protisměru a zabíjel! Teď policie odhalila první detaily šílené jízdy Jana Kočky mladšího (†28), která skončila smrtí korunního prince kolotočářského klanu a nevinného šoféra kamionu Miloslava (†28).

Co se v pátek mezi čtvrtou a půl pátou ráno na D11 stalo? „Řidič osobního vozu jel původně ve směru z Prahy na Hradec Králové, sjel na 35. kilometru, odkud se pak stejnou cestou vrátil, ovšem do protisměru. Pokračoval tedy na Prahu, ale ve špatném směru,“ popsala Blesku mluvčí středočeských policistů Martina Fejfarová.

Kočka jel v protisměru za volantem svého luxusního terénního Mercedesu G více než dva kilometry. Pak přišel děsivý čelní náraz do náklaďáku, který nejspíš jen o pár minut předtím, ještě když jel správným směrem, předjel.

Děsivé následky už všichni známe. Zemřel on, za jeho chybu ale zaplatil životem i mladý řidič trucku Miloslav (†28) z Prahy. Vozy, které oba shořely na uhel, vem čert...

Byl v tom alkohol?

Zůstávají ale otázky. Proč se Kočka náhle rozhodl otočit na cestu zpět do Prahy? Proč se dopustil šíleného manévru a na velmi dobře značeném nájezdu na dálnici nerespektoval cedule zákaz vjezdu a vjel do protisměru? Zda mohl hrát roli alkohol či jiné omamné látky, jak se čile spekuluje na sociálních sítích, potvrdí až nařízená soudní pitva.

Hodně riskoval

Podle lidí, kteří s ním přišli do styku, Kočka, otec roční dcery Sofinky, údajně hodně a nesmyslně riskoval. „Nebral nic vážně, bohužel ani dopravní předpisy. Z policie měl jen legraci, i po Praze jezdil jako šílenec. Je spíš překvapení, že nezavinil jinou tragédii už dřív. Rychle žil, rychle zemřel,“ popsal známý rodiny.

1917 ( 1. října 2018 16:02 )

Elita národa. Kolotočáci, cirkusáci, herci, lobisté a vrchol "politici" Toto je hrob republiky, kdysi před válkou špičky ve světě, dnes také, ale odzadu!!!!!

crush ( 1. října 2018 11:16 )

...kamionista sa nevracal z práce, naopak, začínal ňou ďalší deň...

anyyt ( 1. října 2018 11:10 )

Ty jsi ale popleta... Kočkovci nejsou cirkusáci, ale kolotočáři... A jinak máš o cirkusácích názor správnej, jsou to taky šmejdi.

vrahrychtar ( 1. října 2018 11:05 )

MNAU.....

kdoasi ( 1. října 2018 09:49 )

Jj, kde jsou prachy, jde všechno. Btw.ošklivá rodina...fuj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání