Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Pedofile! Miliardář Musk zaútočil na hrdinu, který zachraňoval děti v Thajsku

Autor: msj - 
16. července 2018
10:41

Byznysmen a miliardář Elon Musk označil britského záchranáře, který pomáhal se záchranou chlapců ze zatopené thajské jeskyně, pedofilem. Útok přišel poté, co potápěč Vern Unsworth zkritizoval Muskovu miniponorku. Prý by nevydržela ani prvních 50 metrů a šlo jen o nechutný reklamní tah. Záchranář se chce proti křivému nařčení bránit u soudu.

Ředitel Tesly a SpaceX Elon Musk se chtěl zapojit do záchrany dvanácti thajských chlapců uvězněných v jeskyni. Jako pomoc nabídl prototyp malé ponorky. Pro jeho gesto však neměl příliš pochopení potápěč Vern Unsworth, který se na záchraně chlapců podílel. V rozhovoru pro CNN řekl, že si miliardář může svou ponorku strčit tam „kde to bolí“. Podle jeho slov ponorka neměla šanci při takové operaci fungovat.

 

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. „Promiň, pedofile, fakt sis o to řekl,“ zahájil Elon Musk ofenzivu na Twitteru. „Během doby, kdy jsme byli v jeskyních, jsem toho Brita, který žije v Thajsku, ani jednou neviděl. Jediní, koho jsem opravdu viděl, byli chlapci z thajského námořnictva nebo armády. Ti byli moc fajn,“ napsal Musk, kterého Brit rozzuřil doběla.

„Hladina vody byla ve skutečnosti velmi nízká. Do jeskyně 5 by se dalo proplavat bez jakéhokoliv vybavení. Tak se děti pravděpodobně dostali dovnitř. Jestli to není pravda, tak ať tenhle chlápek ukáže video z kamery, kterou měl na helmě,“ pokračoval. Ve finále se Musk rozhodl, že to udělá úplně jinak. „Nebo víš co? Raději to video neukazuj. My si ho uděláme s naší ponorkou. Proplujeme do jeskyně 5 naprosto bez problému,“ zakončil Musk.

Není sebemenší důvod, proč si myslet, že je Unsworth pedofil. Jeho role při záchraně byla naprosto klíčová. Po ukončení operace byl domácími Brity označen jako hrdina a britští občané dokonce chtějí, aby potápěč Vern Unsworth dostal rytířský titul.

Zato Muskova miniponorka se nevyužila. Velitel záchranné operace ji totiž označil za nepraktickou. Musk přitom tvrdil, že by se vytočila i v nejužších místech a byla natolik lehká, aby ji unesli dva potápěči.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Dannero ( 26. září 2018 17:42 )

na druhou stranu není žádným tajemstvím že potápění není v Thajsku jedinou zábavou za kterou tam postarší pánové ze západu jezdí.

fesak2 ( 16. července 2018 12:41 )

Uražená ješitnost multimiliardáře. Slušnost si nekoupíš ani za miliardy. Je to Debil

Taurus70 ( 16. července 2018 12:26 )

 Musk je budouci bankrotar tak kolem sebe kope,a Sores vzpamatujte se pokud vim tak v Californii sekli pani ktera obchodovala s detmi na netu a dokonce to byla jejich matka a nasla se i porno videa ktera posilala na sit.

sores ( 16. července 2018 11:56 )

Pokud jde o pedofilii tak je to jeden z nejhorších zločinů na světě,prznit malé dětičky a znásilňovat nedospělé dívky. To vše dělají jenom chlapi. Proto by měl být zákon, takovým uříznout varlata aby už nikdy neprznili!!! Je to jediné řešení a hodně by toho ubylo.

urim ( 16. července 2018 11:53 )

Miliardáři si všeobecně dost často myslí ,že jejich vize a teorie jsou ty pravé a nejlepší. Jejich ega se dotýká každý, jen sebemenší odpor. No, vzorový příklad máme třeba v našem premiérovi.

Zobrazit celou diskusi