Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pašeračka Tereza se k soudu mimořádně vyfikla: Drápky, lokny, rudá rtěnka

Video se připravuje ...
Autor: dce - 
16. května 2018
12:56

Češka Tereza H. (22) opět stanula v Pákistánu před soudem. Na programu středečního jednání byly výpovědi svědků. Tereza se i tentokrát objevila bez obvyklého šátku na hlavě. Jak dokazuje video místní televize, naopak se na soud pořádně vyfikla.

Úsměv od ucha k uchu, natočené vlasy, náušnice a sexy líčení. Tak se ve středu prezentovala Tereza H. před láhaurským soudem, který opět projednával její případ. Podle ohlasů místních to Tereze velice slušelo, komentáře pod videem to jen dokazují.

Tereza byla 10. ledna letošního roku zadržena na letišti v pákistánském Láhauru. V kufru jí celníci našli devět kilogramů heroinu. Tereza se od počátku všelijak brání, že by drogy převážela vědomě, svou výpověď ale párkrát zpočátku změnila. Později se k věci už odmítla vyjadřovat, což jí patrně poradili právníci.

V dopise, který napsala Blesku, zněla velmi sebevědomě a optimisticky, ale ve skutečnosti jí v Pákistánu hrozí až doživotí! Sama navíc popsala, že podmínky ve vazbě nejsou žádná výhra, stěžovat si ale nechtěla. Jako cizince se jí dostává lepšího zacházení než místním, přesto lze předpokládat, že představa několika let v pákistánském vězení není úplně ideální.

Už prakticky od jejího zadržení s Terezou každý týden probíhá nové soudní líčení. Teprve koncem dubna si vyslechla obvinění v plném rozsahu. Obvinění zní na pašování drog. Konkrétní výše trestu však před soudem nezazněla,“ uvedla v dubnu mluvčí ministerstva zahraničí Irena Valentová.

CAVESMAN ( 19. května 2018 06:43 )

za drogy-trest smrti bez pardonu..

Stanley1000 ( 17. května 2018 09:54 )

Vy jste ještě nic neslyšel o GDPR?

Stanley1000 ( 17. května 2018 09:51 )

Chtěl bych mít Váš optimismus. Je sice pravda, že zatím dělá to nejlepší, co v tamních podmínkách může, protože je tam celebritou a musí udržovat a zdokonalovat image, ale i když hlas lidu zmůže hodně nejsem si jist, že to bude stačit. Uvidíme, jak schopného má advokáta.

Stanley1000 ( 17. května 2018 09:47 )

Kdybyste místo myslí zatemělé nenávistí, zapojil mozkové buňky, anebo se jenom trochu lépe na ta videa podíval, zjistil byste, že širocí jsou tam úplně všichni. Když upravíte šířku tak, aby ostatní vypadali tak nějak normálně, tzn zhruba na 65 - 70%, tak už tak odulá není, jen má ve srovnání s minulostí trochu plnější tváře. Vím, že Vám tu kazím radost, ale tak to je. Ale nebojím se, nenávist, jízlivost a zášť má podporu v nejvyšších politických kruzích, nepochybuji, tedy, že i mezi lidmi, takže určitě bude stačit tento příspěvek.

Stanley1000 ( 16. května 2018 19:44 )

 Vím, že to působí divně, ale jiný kraj, jiný mrav. A Tereza je v Pákistánu celebritou, tak tasí své ženské zbraně a tím dělá nejlépe jak může. Vox populi, vox dei a jak bude mít nasvé stfraně veřejnost, což v muslimské zemi jsou muži, tak má vyhráno. Islám neislám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání