Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rodina si může oddechnout: Babičku Boženku našli živou! Byla ale podchlazená

Autor: ČTK, lm - 
26. dubna 2018
20:34

Den a půl trnula rodina strachy o ztracenou babičku. Božena K. (81) ve středu zmizela z domova pro seniory v Liberci. Pátrala po ní policie i zoufalá rodina. Obavy byly o to větší, že seniorka trpí Alzheimerovou chorobou a je zmatená. Ve čtvrtek večer však přišla dobrá zpráva, žena byla nalezena živá.

"Pohřešovanou jednaosmdesátiletou ženu, která trpí Alzheimerovou chorobou, se podařilo dnes večer nalézt na zahradě jednoho z domů v Liberci. Podchlazenou a bez ohrožení na životě ji záchranná služba převezla do liberecké nemocnice," uvedla ve čtvrtek policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Žena odešla ve středu v 11:15 z Domu pro seniory v Masarykově ulici neznámo kam. Do pátrání se zapojilo přes 60 policistů, vojáků a hasičů. Nasazen byl i policejní vrtulník, psovodi se psy a policejní potápěči také propátrali veškeré vodní plochy v blízkém okolí Domu pro seniory.

Podchlazené seniorky na zahradě domu si dnes po 18:00 všimla jedna žena. "Přivolala ji záchrannou službu a zjistili jsme pak, že jde o seniorku, po které pátráme," dodala Sochorová.

 

villon ( 26. dubna 2018 23:02 )

Já už se lekl, že byla znásilněná. Takhle ji stačí zabalyt do deky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání