Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ostuda v Prostějově: Mladíci sexuálně zneužili sochu Jiřího Wolkera!

Opilí mladíci na soše básníka Wolkera předstírali orální sex!
Vandalové ničili ve Znojmě značky  (Autor: Pavel Ryšlink)
Autor: rys, csk - 
17. dubna 2018
05:02

Neuvěřitelná ostuda se stala na náměstí v Prostějově, rodišti slavného básníka Jiřího Wolkera (†23). Dva mládenci cestou z hospody předstírali se sochou básníka orální sex!

Své sexuální choutky si vybíjeli na soše! Dva prostějovští mladíci (22 a 25) se ukájeli na soše básníka Jiřího Wolkera (†23). Předstírali s ní orální sex. Mladíci se v doprovodu dvou slečen vraceli minulý týden večer z hospody. V opilosti jeden z nich vyskočil na lavičku, na níž je posazena socha básníka.

Zatímco ho druhý podpíral, stáhl kalhoty a dělal, že strká přirození soše do úst. Kamarádky mladíků je u toho vesele fotily a mladíci pak fotografie zveřejnili na internetu. Tím však pomohli městské policii ke svému odhalení.

VIDEO: Znojemští vandalové zničili dopravní značky!

Zdeněk Kopečný ( 19. dubna 2018 10:36 )

Rozchechtaný pisálek brugal zjistil, že Wolker byl komunista (ano od r. 1921), tzn. největší ***, že. Můj otec byl komunista od 1945, celý život tvrdě makal, aby uživil rodinu. Byl zedník, opravoval vyzdívky slévárenských pecí. Žádná brnkačka. Když v 79 letech zemřel, tak jsme mu na parte nechali napsat "Dělník je smrtelný, práce je živá". Jinak ještě trochu vylepšit češtinku ("byste" místo "by jste"); to už se učí na základce.

gabreta ( 17. dubna 2018 19:20 )

Hlavně aby nebyl chudák Jiří Wolker v jiném stavu!!

6010 ( 17. dubna 2018 18:37 )

Klukovina? Puberťácky se bavili? Za nás se nic takového nedělo.My jsme se bavili zcela jinak.Mně tato mládež přijde hódně zkažená,nic jim není svaté a nechápu, proč lezou na sochy jako Bém junior a j. Usekat všem ruce.A to co prováděli s Wolkerem, tak to již je opravdu zarážející.Musí se chudák v hrobě obracet, co to teď je za zvěrstva.Nechtěla bych se tam někde tu noc motat.Asi bych měla zážitek, na který bych do smrti nezapomněla.

Desterz ( 17. dubna 2018 17:34 )

Jo aha. Zhanobit sochu je podle Plesku "neuvěřitelná ostuda". Tak to se opravdu těším na titulky jen co v květnu proběhne to divadlo v Brně. Fakt těším.

naidka ( 17. dubna 2018 17:05 )

Dá se zneužít osobnost a poselství sochy. Kdyby totéž prováděli se zahradním trpaslíkem, bylo by to vtipnější a príma odvaz.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání