Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Detektiva, který hledal Maddie, našli mrtvého ve zkrvaveném domě: Rodinu prý jen obíral o peníze

Autor: dce - 
14. ledna 2018
07:10

Detektiva Kevina Halligena (†56) našli mrtvého v domě jeho přítelkyně. Interiér domu byl údajně doslova pokrytý jeho krví a policisté smrt prověřují jako podezřelou. Hallingen v minulosti vyšetřoval zmizení Maddie McCann, ale byl později obviněn, že z rodiny pouze tahal peníze, aby mohl financovat svůj nákladný životní styl.

Kevin Halligen se na veřejnosti prezentoval jako detektiv stylu špiona Jamese Bonda. V roce 2008 pátral i po malé Madeleine McCann, která zmizela rok předtím z dovolené s rodiči v Portugalsku. Tehdy jí byly téměř 4 roky.

Zprvu byli Kate a Gerry McCann detektivem uneseni – sliboval jim hory doly, ale po roce se ukázalo, že si jen vymýšlel. Rodina mu na hledání jejich dcery dala v přepočtu zhruba 9 milionů korun, on jimi ale patrně jen „živil“ svůj přepychový životní styl.

Halligenovo tělo bylo nalezeno v domě jeho přítelkyně v tratolišti krve. Ta byla údajně i všude po domě. Ačkoliv policisté jeho smrt vyšetřují jako podezřelou, jeho kolega má pro krví zaneřáděný dům jednoduché vysvětlení. Podle něj byl Halligen vášnivý fanoušek alkoholu a opilý často padal.

Advokát Tim Craig-Harvey, který hájil zájmy rodiny v případu proti Halligenovi, věc okomentoval slovy: „Ty jeho lži a alkohol ho konečně dohnaly.“

Maddie McCann zmizela již v roce 2007. Od té doby se neobjevila jediná reálná stopa, která by naznačila, co se s dívenkou stalo. Pátrání ovšem dál pokračuje.

orol1 ( 15. listopadu 2018 11:51 )

balika, aj mna to napadlo, asi kazdeho

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání