Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chůva narvala dítě (†17 měs.) prášky a šla se bavit: Dostala 22 let v kriminále!

Autor: rc - 
21. října 2017
15:47

Soud poslal na dvaadvacet let za mříže chůvu Summer Shalodi. Dvaatřicetiletá žena měla hlídat sedmnáctiměsíční holčičku, ovšem místo toho šla pro víno a do kina. Batoleti dala Xanax (lék na úzkost- pozn.red.), aby, zatímco ona bude pryč, bylo v klidu.

Summer Shalodi v prosinci roku 2015 měla hlídat mladou Nadiu Gibbons (†17 měs.). Žena pocházející z Ohia však místo toho, aby se věnovala malé holčičce, odešla. Nejprve šla do obchodu pro víno, pak se setkala s přáteli v kině a pak šla do Walmartu. Malému batoleti dala Xanax, aby po dobu její nepřítomnosti, byla v klidu.

Když se po dlouhých šesti hodinách vrátila domů, holčička ležela bezvládná, nereagovala. Místo toho, aby Summer okamžitě zavolala lékařskou pomoc,  s batoletem třásla a ponořila ho do horké vody v naději, že se dívenka probere. Ovšem marně, bylo příliš pozdě. „Mohu pouze nabídnout mou omluvu a říct, že kdybych mohla, tak to napravím. Neustále na to myslím, každý den, celou dobu. Stydím se,“ řekla Shalodi u soudu. Ovšem ten k ní byl nekompromisní. „Každý krok, který udělala, přivedl Nadiu blíž a blíž k smrti,“ řekla podle Morning Journalu státní zástupkyně Laura Dezort a dodala, že pokud by Shalodi okamžitě zavolala pomoc, tak by Nadia mohla žít.

„Sobecké chování Summer zabilo mé dítě,“ řekla u soudu Nadiina máma. „Snažím se přebudovat svůj život, ale můj život je plný zloby,“ dodala a propukla v pláč. U soudu ji musela utěšovat státní zástupkyně. Soud Shalodi poslal na dvaadvacet let do vězení.

VIDEO: Vražda novinářky Daphne Caruanové Galiziové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání