Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Smrt dívky nedaleko roubenky Karla Gotta v Doubici: Byla vrahova partnerka?

Autor: Jana Ulrichová - 
29. září 2017
05:01

Otazníky stále visí nad vraždou školačky (†14), k níž se přiznal Martin Ch. (35) z Doubice. Jasné zatím není ani to, za jakých okolností byla zraněna další z dívek (16), která s mužem podle místních údajně chodila.

 „S tou starší chodil. Vodil si ji tady za ruku,“ řekli ve středu Blesku. Podle nich ale nerovné partnerství nefungovalo, hádali se, rozcházeli, společná láska ke koním je ale zřejmě zase svedla dohromady. Jak se ale u bývalého novináře ocitla druhá dívka (†14), kterou kriminalisté našli mrtvou a údajně svázanou ve sklepě? To nikdo netuší. Jednou z možností je to, že se k němu dostala také kvůli lákadlu v podobě koní.

To, že měl Martin Ch. ve velmi mladých dívkách zálibu, potvrzují někteří svědci. Doklad o tom lze najít i na webu Fotopátračka, na nějž na svém facebookovém profilu upozornila právnička Klára Long Slámová. Na snímcích, které tam Martin Ch. zveřejnil jako ukázku své práce, jsou zachyceny vesměs dívky na hranici zletilosti, nebo dokonce ve věku mladistvých.

Otřesný zločin, jenž se odehrál 400 metrů od nové roubenky Karla Gotta a ke kterému se Martin Ch. přiznal, nenechává blízké jeho obětí v klidu. Někteří z nich odkrývají svou bolest na sociálních sítích a neberou si při tom servítky. „Ty chcípneš za to, co jsi udělal mojí sestře! Zvíře hnusný!!!“ napsala sestra dívky, která vražedný útok přežila. Vyjádřil se i otec v dubnu ve Varnsdorfu zavražděného Dominika (†19), s nímž se znala Kristýnka (†14). „Tady ta svině vrah snad už dostane tvrdý kriminál za vraždu děvčátka v Doubici,“ napsal.

 VIDEO: Vražda v Doubici:

 

Midnight ( 30. září 2017 01:30 )

 Aha .. Blesk vůbec neví. Míša jeho přítelkyně vážně nebyla . Lidi nic neví a ještě o tom píší hovna . Pěkná sračka tohleto . Že to vám jako novinářům není blbé .

Monikay ( 29. září 2017 14:22 )

Uf, slizký týpek

draco17 ( 29. září 2017 12:05 )

Vy ***i co tady nadáváte na ty holky jste stejní jako ten ***!!

alfasamec ( 29. září 2017 09:54 )

Sociální sítě = prokletí dnešní doby

hejpockej ( 29. září 2017 09:41 )

staci se podivat ma ksift tohodle magora... zdeformovana drzka, vyraz magora, plesatej... jak nahore tak dole, takze mozek na tom bude obdobne, jak uz to u geneticky zdeformovaneho odpadu byva, toz neni divu ze byl psychicky nemocnej, jak se o nem v okoli vedelo .. a co se dalo od takovyho zmetka cekat, cim vetsi zruda nahore, tim vetsi dole

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání