Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaroslav (†49) zmizel cestou z hospody: Jeho tělo našli v kanálu

Autor: lm - 
20. března 2017
22:36

Záhadné úmrtí vyšetřují v těchto dnech banskobystričtí policisté. Devětačtyřicetiletý Jaroslav se v noci nevrátil z hospody. Jeho bratr se ho vydal hledat a našel ho v odvodňovacím kanálu. Policie ale zatím netuší, jak se tam mohl dostat.

Jaroslav (†49) žil se dvěma staršími bratry v obci Kosorín na středním Slovensku. Sousedé o starých mládencích mluví jen v dobrém. Když Jaroslav večer odešel do hospody a nikomu se od té doby neozval, všechny to znepokojilo. 

Muže se vydal hledat jeden z jeho bratrů. Bezvládné tělo Jaroslava objevil v propusti odvodňovacího kanálu, která vede vodu do potoka. Tělo bylo zaklíněno v trubce propusti, ven ho museli vytáhnout hasiči. 

Soudní lékař na místě nebyl schopen určit příčinu smrti. Je možné, že Jaroslav cestou domů uklouzl a udeřil se. Celou noc pršelo, takže jeho tělo mohla do propusti natlačit voda. Vyloučit ale zatím nelze ani cizí zavinění. „K určení přesné příčiny smrti byla nařízena pitva,“ sdělila TV JOJ policejní mluvčí Mária Faltániová.

pepen ( 21. března 2017 07:54 )

Ty budeš strašně inteligentní!!!!Měl by ses nechat vyšetřit!Co Čechů žije po světě-taky na ně řvou co sem lezete????Je vidět ,že v tom mozečku máš sračky-jako 10% Čechů-kteří tak uvažují!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání