Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Srna srazila motorkáře k zemi

Srna střet nepřežila!
Srna střet nepřežila!  (Autor: Foto Blesk – Ladislav Křivan)
Autor: jad - 
24. srpna 2009
17:11

Záchranáři bojovali včera ráno o život motorkáře (45). Na silnici mezi Družcem a Valdekem na Kladensku mu vběhla přímo před rozjetou motorku srna.

Muž už nedokázal zabránit srážce. „Přesná příčina nehody se vyšetřuje,“ potvrdila Blesku Jana Šteinerová z kladenské policie.

Srna střet nepřežila! Srna střet nepřežila! | Foto Blesk – Ladislav Křivan

Záchranáři převezli motorkáře do nemocnice. „Srážku odnesl odřeninami, pohmožděninami a stěžoval si na bolesti břicha,“ řekla Tereza Janečková ze středočeské záchranky.

 


 

 

jardaslavonice ( 27. srpna 2009 22:13 )

proč myslíš?já jel na sraz 22.v sobotu do českýho krumlova přes počátky kde kousek odtud mi vlítly dvě srny co vyběhly z obilí přes silnici.bohužel ta druhá to už nestihla a odnesla to a zustala ležet na kraji silnice ležet v bolestech.po několika metech jsem zastavil a viděl ji v zrcátku.po 10 minutách jsem jel zpátky a už tam nebyla.připomínám že jsem jel na 650 ccm a 70-80 km/hod.naštěstí to bylo na rovině tak hned na brzdy ale i tak jsem ji narazil a přejel.odnesly to jen dva štíplý plasty a já byl v pořádku.bejt to i v mírný zatáčce dopadlo by to určitě pro všechny huře.tak nesud druhýho když nevíš podrobnosti.všici nejsou stejní piráti silnic.

mujblesk ( 25. srpna 2009 09:48 )

... jel určitě jak blázen - jako každý "motorkář" a srna to nepřežila. Jaká to škoda,... zase další mysleivec ochuzen o jednu ránu na srnu ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání