Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mámu se synem (2) vykopli z letadla, protože dítě nechtělo roušku

Autor: shp - 
24. ledna 2021
18:20

Maminka Rachel Starrová Davisová z amerického Portsmouthu zažila jeden z nejhorších zážitků svého života na palubě letadla aerolinek American Airlines. Její syn (2) odmítal mít nasazenou roušku. Neustále si ji sundával a hystericky plakal. Rachel i s dítětem kvůli tomu vyhodili z letadla.

Naprosto mi došla slova. Toto jsou oči maminky, která si je vyplakala, když byla nucena opustit letadlo, protože si její dvouletý syn nenechal nasazenou roušku,“ napsala Rachel v dojemném postu na instagramu.

Prosila a žadonila, ale marně

Opakovaně jsem se snažila, prosila ho, podplácela, usilovně žadonila, dělala vše, co jsem mohla, ale on křičel a plakal, jak jsem ho držela a snažila se mu nasadit roušku, zatímco jsem se jako matka cítila naprosto podřadně,“ dodala.

Jenže syn si roušku na tváři nenechal a maminka byla i se synem z letadla mířícího z Charlotte v Severní Karolíně do Manchesteru v New Hampshire vyhozena. Podle politiky American Airlines musejí mít děti starší dvou let na palubě letadla nasazenou roušku.

Aerolinky kontaktovaly rodinu

Pravidla vyžadují zakrytí tváře během klíčových bodů cesty pasažérů. Kontaktovali jsme rodinu, abychom zjistili více o jejím zážitku z cestování a abychom si promluvili o jejich znepokojení,“ uvedla pro list Washington Times mluvčí American Airlines Gianna Urgová.

snehulak ( 25. ledna 2021 09:32 )

Jo stát se to na letišti VH v Praze, tak tam aktivisti odpírači příští letadlo AA zdemolují. Jim nikdo Babišovy náhubky nasazovat nebude.

Jelimanek ( 25. ledna 2021 07:28 )

Za mejch mladejch let by se takovej uřvanej spratek ohnul přez koleno a dostal pořádnej vejprask na holou a byl hned klid

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa