Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nákaza v dalším pražském klubu! Na víkendové párty v Rodeu v Ječné zapařil někdo s koronavirem

Párty v pražském klubu RODEO v Ječné ulici se účastnil někdo nakažený koronavirem. Klub zůstane nějakou dobu uzavřený.
Párty v pražském klubu RODEO v Ječné ulici se účastnil někdo nakažený koronavirem. Klub zůstane nějakou dobu uzavřený.  (Autor: Profimedia.cz, Facebook RODEO-Ječná)
Autor: nec, ČTK - 
5. září 2020
20:49

„Je nám velice líto, ale dnes již neotevřeme!“ O tom informuje hudební klub RODEO, který sídlí v Ječné ulici v Praze, na svých sociálních sítích. Poslední srpnový víkend se tamní párty totiž účastnil někdo nakažený koronavirem. Klub zůstane uzavřený do doby, něž projdou testy na covid-19 všichni zaměstnanci. Po Techtle Mechtle je to tak další klub v Praze, který nákazu musí řešit. 

O tom, že se se párty poslední srpnový víkend v klubu RODEO účastnil i někdo nakažený, se vedení klubu dozvědělo v sobotu 5. září. „Máme dnes potvrzený případ človíčka, který má pozitivní test na COVID a účastnil se v minulém týdnu párty u nás v klubu, pravděpodobně pátek nebo sobota,“ uvedl klub na facebooku. 

Kolik lidí se za tu noc nakazilo, jde teď jen těžko předpovídat. Blesk.cz se s dotazem obrátil na šéfku pražské hygieny Zdeňku Jágrovou. „Je to teprve v začátku, po víkendu snad budeme vědět víc,“ uvedla. 

Přísnější opatření

Informace o nákaze v dalším nočním klubu v Praze tak přichází ve chvíli, kdy pražští hygienici zpřísňují koronavirová opatření. „Praha zůstává na semaforu podle rizika nákazy v oranžové barvě a je nejvýznamnějším lokálním ohniskem koronavirové nákazy v Česku,“ uvedli na tiskové konferenci v pátek 4. září.

V Praze bude od příští středy, tj. 9. září kvůli epidemii nového typu koronaviru povinné nosit roušky v obchodech a nákupních centrech. Od stejného data bude nutné od půlnoci do 06:00 uzavírat provozovny stravovacích služeb. Opatření cílí především na noční kluby a bary.

Monikay ( 6. září 2020 18:05 )

hlavně že to byl človíček, já už se lekla že to byl člověk

ostuda ( 6. září 2020 04:39 )

kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs­kOrO­nAvI­RuSkO­rOnA­vIrUs vás sežere!!!!!!!!
vás sežere! vás sežere! vás sežere! vás sežere! vás sežere! vás všechny sežere!!!

trintin ( 5. září 2020 21:30 )

v Rodeu v Ječné zapařil někdo.?? Zapařování ministr Vojtěch nezakázal, nálevny a kořalečníky je nutno podporovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa