Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Osamělého dědečka napadli, protože neměl roušku: Rozplakal se

Autor: chm - 
30. března 2020
14:31

Kruté zacházení vytrpěl starší muž (74), který šel nakoupit do obchodu v Ostravě nejnutnější věci. Skupinka lidí si ho „podala“ za to, že nemá nasazenou roušku. Muž se s pláčem úplně sesypal.

Nebohého důchodce se zastal až jeden kolemjdoucí. „Skupinka lidí mu nadávala a postrkovala. Říkal, že jde jen do obchodu pro nejnutnější věci. Žije sám, umřela mu žena, děti nemá. Nemá internet ani mobil, má jen TV a roušku si ušít neumí,“ líčil muž.

Svědek plačícímu důchodci koupil alespoň šál, ať má něco přes obličej. „Také jsem mu řekl, ať do obchodu raději nechodí a nakoupil jsem mu, co potřeboval,“ dodal s tím, že apeluje na ostatní lidi, ať si pomáhají a hned na první dojem neodsuzují.

VIDEO: Rychlou roušku si můžete vyrobit i doma, stačí šátek a dvě gumičky. Podívejte se.

Video  Rychlou roušku si můžete vyrobit i doma, stačí šátek a dvě gumičky. Podívejte se  - Sabina Dračková, Blesk Zprávy / hudebnibanka.cz, Oliver Spencer - And Relax
Video se připravuje ...

juuuhele ( 31. března 2020 14:42 )

Ďi

erikcom ( 31. března 2020 09:14 )

ale predevsim vetsina na prikazy zvysoka se... vidim to kolem sebe

erikcom ( 31. března 2020 09:12 )

bohuzel tyto typy starych lidi zvalste muzu znam zeny jim cele roky delali kompletni servis az pod nos,sami si nikdy neuvarili ani caj ,clovek to vidi a videl uz drive v obchodech kdyz je jednou zena za 10 let poslal pro neco do obchodu a oni ani nevedeli kde jsou rohliky ap, rousku dedo sit neumis ale salu doma a stek urco mas,chidaci stari ktere potkavam vecer kdyz jdu z prace zvlaste pejskarky bez rousek duchodkyne ktere na to serrr.. nedelejte z toho pribeh chudaka pohadkoveho vzoroveho starecka

MirdaKradousek ( 31. března 2020 07:56 )

Pane,přeji Vám abyste se dožil důchodu a dostalo se Vám vřelé pomoci jak tady tomu pánovi,protože ***,jako jste vy si nic jiného nezaslouží.

MirdaKradousek ( 31. března 2020 07:54 )

Omlouvám se,jestli Vás urazím,ale jste ***.Pěkný den přeji

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa