Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kondomy na ruce, pobodání kvůli toaleťáku: Čeho jsou lidé schopní v rámci koronavirové hysterie?

  • Autor: jel - 
    5. 3. 2020
    09:47

    Koronavirus se objevuje v čím dál více zemích, což vede k tomu, že lidé zbytečně panikaří. Čeho všeho jsou lidé schopni v obavách z pandemie?

  • 1.Souboj o toaletní papír

    V nákupním centru v australském Sydney se dva zákazníci hádali o toaletní papír, až žena nakonec vytáhla nůž! „Jo opravdu se to stalo, někdo vytáhl nůž v místním supermarketu, protože chtěl toaletní papír a už žádný nebyl,” potvrdil na Twitteru jeden ze svědků. Přivolaní policisté vyřešili incident domluvou a nikdo nakonec nebyl zatčen. Jestli však agresorka získala dostatek toaletního papíru, o který stála tolik, že byla ochotna dokonce vytáhnout zbraň už bohužel známo není.

    Souboj o toaletní papír Souboj o toaletní papír | Twitter

  • 2.Australané vykoupili kondomy

    V Austrálii vůbec lidi šílí. Ve víře, že je ochrání před koronavirem, tam zákazníci vyprázdnili v obchodech regály s kondomy. Jistý vtipálek na Facebooku totiž napsal, že když si nasadíte prezervativy na prsty, ochrání vás před koronavirem. Falešné varování se rozšířilo neuvěřitelnou rychlostí a lidé zjevně vzali tuto informaci vážně.

    Australané vykoupili kondomy Australané vykoupili kondomy | Twitter

  • 3.Zamkl manželku v koupelně: Bál se, že má koronavirus.

    Na část manželského slibu „v nemoci i ve zdraví” zjevně zapomněl obyvatel Vilniusu, jemuž se manželka svěřila, že potkala Číňanku, která cestovala do Itálie. Poté, co se to Litevec dozvěděl, v panice manželku zamkl v koupelně jejich bytu. Muž poté tvrdil, že ženu donutil jít do „improvizované karantény” až po telefonické konzultaci s lékařem. Manželka pak z koupelny zavolala policii a požádala ji o pomoc. Žena byla poté testována s negativním výsledkem. V Litvě je zatím pouze jediný případ nákazy koronavirem.

  • 4.Kvůli kocovině karanténa

    Dvě studentky se ocitly v karanténě poté, co se společně opily v Kambodži. Když totiž jedna z nich požádala o následující den v letadle o aspirin a místo, kde by si mohla lehnout, palubní personál zpanikařil. Dívka se sice snažila vysvětlit, že má pouze kocovinu, ale nikdo jejímu vysvětlení příliš nedůvěřoval. Obsluha letadla se ihned spojila s lékaři a vyzvala dívky, aby si nasadily roušky. Ostatní pasažéry pak stevardi se stevardkami přesadili. Po přistání letadla dívky zamířily do karantény.

    Kvůli kocovině karanténa Kvůli kocovině karanténa | Instagram
    Kvůli kocovině karanténa Kvůli kocovině karanténa | Instagram

  • 5.Rasistické napadení

    Singapurce Jonathana Moka, který již dva roky žije a studuje v Anglii, v Londýně fyzicky napadlo několik agresorů, když šel po ulici. „Nechceme v naší zemi tvůj koronavirus,” křičeli útočníci na mladíka, bili ho pěstmi a kopali do něj. Jonathan po útoku zveřejnil fotografie svého obličeje, který měl oteklý a pokrytý modřinami. Po mužích, kteří mladíka napadli policie zatím marně pátrá.

    Jonathan Mok byl surově zbit Jonathan Mok byl surově zbit | Facebook

  • 6.Bizarní masky místo roušek

    Po celém světě je velký nedostatek ochranných pomůcek, jakými jsou například roušky či respirátory. Lidé tak příchází s nejrůznějšími řešeními, jak se před virem chránit a vyrábí si improvizované roušky a masky opravdu z čehokoliv. Nezapomínají ani na své domácí mazlíčky a roušky nasazují také jim.

    Bizarní ochrana před virem Bizarní ochrana před virem | Facebook
    Bizarní ochrana před virem Bizarní ochrana před virem | Instagram
    Bizarní ochrana před virem Bizarní ochrana před virem | Instagram
    Bizarní ochrana před virem Bizarní ochrana před virem | Instagram

villon ( 5. března 2020 14:05 )

Tak jestli japončíkům dojdou i šprcky, je vymalováno. Namnožej se ještě hůř než morčata.

bre-burda ( 5. března 2020 11:08 )

A to je jenom nějaký koronavir. Počkejte až na přelidněném světě dojde pitná voda, to teprve bude mazec!

frantacizek ( 5. března 2020 10:44 )

Asiaté jsou stejně největší srandisti na světě, hlavně Japonci. Ten psek je podle mě made in Japan. Holky v Kambodži taky dobrý, to já bych byl v karanténě asi pořád, ještěže už se mé tělo naučilo odbourávat víno rychle. Australané a ten kluk v Londýně chudák, oběti současné civilizace...

pekinez ( 5. března 2020 10:19 )

no jasně, název "Panika za hranou".... tak honem, dokud to trvá,pěkně články na deset stránek, ať je na co klikat a reklamy skáčou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa