Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Statek hrůzy: V hospodářství na Náchodsku našli 70 rozložených zvířat

Autor: ČTK - 
14. října 2021
12:41

Odporný případ týrání zvířat šetří veterináři na Náchodsku. Policisté našli v hospodářství jedné z místních obcí přes 70 uhynulých a rozložených zvířat. Šlo o prasata a ovce.

Kriminalisté v případu jako podezřelou prověřují právnickou osobu zastoupenou jednapadesátiletým mužem a osmaosmdesátiletou ženou. V tiskové zprávě to ve čtvrtek uvedla mluvčí policie Lucie Konečná.

Zvířata byla v různých stupních rozkladu. "Přesná míra zavinění a okolnosti případu jsou předmětem dalšího vyšetřování," uvedla policie. U zločinu týrání zvířat takového rozsahu může být pachatel v případě odsouzení potrestán až šesti lety vězení.

odpor ( 2. listopadu 2021 11:15 )

Proč je hned nezavřou do kriminálu v ždyt je to hnus někteří lidi jsou odpad
společnosti, hlavně že jsou tady zákonodárci kteří jenom vymýšlí bláboli a nic se neděje ''''­''''''­''''''­''hlav­ně že mají svoje stránky a množírny se jenom rojía tom přímo na těchto strán­kách­....­...st­ytďte se že jste nic neudělali hnus­!!!!!!­!!!!!!­!!!!ti to šmejdi sin tu mohou vše dovolit děkujeme vám

Ramita ( 20. října 2021 22:40 )

Ať všechny tyhle lidské zrůdy skončí v pekle. Chovají se jak nacisté za druhé světové války. Proboha vždyť nářek, bolest a utrpení, to museli slyšet všichni lidé okolo. Proč neudělali něco dřív, proč jim tam neházeli chleba, něco co by je udrželo při životě. Muselo to být hrůzostrašné utrpení, nechť všichni, kdo se chovají tak krutě, nevšímavě a bezohledně ke zvířatům ať jim to vesmír oplatí stejnou mincí!!
Proboha, kde se v lidech bere tolik krutosti, bezohlednosti, chamtivosti!!! Převládá lež, chamtivost, vytrácí se soucit a spravedlnost!

Zobrazit celou diskusi