Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bobíka vyděsil ohňostroj a 6 dní bloudil v lese: Do pátrání se zapojily tisíce lidí a stal se zázrak!

Bobíka se naštěstí podařilo najít.
Bobíka se naštěstí podařilo najít.  (Autor: Facebook)
Autor: hue - 
6. ledna 2021
19:04

Silvestr byl pro pejska Bobíka velmi stresující. Vyděsil ho ohňostroj a dělbuchy a zaběhl se. Chudák chlupatý pak bloudil v lese šest dnů a nevypadalo to s ním vůbec dobře. Pak se ale stal zázrak.

Hledáme Bobíka, utekl při ohňostrojích a doteď se nevrátil – je možné, že tohle je on. Jestli ho někdo někde potká (chomáč černých chlupů a hnědých dredů), zkuste ho prosím vzít domů a dát nám vědět,“ prosila Anna, kterou situace s mazlíčkem velmi zarmoutila.

Ztrhaný a unavený

Není agresivní, i když bránit by se trochu mohl, už musí být hrozně unavený a hladový. Na „Bobíka“ uslyší a snad i nechá někoho přijít k němu, nevěří jen lidem přes plot. Díky moc,“ dodala ve své prosbě na facebooku. Pak byl Bobík skutečně spatřen. V lese ho viděla Daniela.

Ahoj, dneska jsme cestou na Velký Javorník potkali pejska, který vypadal, že už tam bloudí dlouho, a ze začátku jsme si mysleli, že už ani nedýchá. Když jsme se mu snažili dát pamlsek, lekl se a utekl. Tak jestli je tady páneček, co postrádá černého chlupáče, potuluje se směrem z Bačova vrchu na zadní Javorník po vyznačené zelené,“ uvedla na sociální síti. Post Daniely sdílelo více než neuvěřitelných 24 tisíc lidí. 

Síla sociální sítě

Osud Bobíka skutečně ukázal sílu sociálních sítí. „Máme zprávu, že pejska našli, snaží se ho chytit, rodina jede za nimi. Držte nám palce,“ napsala po chvíli Anna a zanedlouho dodala tu nejlepší možnou zprávu: „Pejsek už je v rukách majitelky, bližší info o stavu zatím nemám, ale je rozhodně naživu, svoje zachránce pěkně prohnal. Díky všem za pomoc při hledání.“  

Video: Zapomenutá Sára léta strádala. V útulku se už ale zotavuje a vyhlíží nový domov

Video  Zapomenutá Sára léta strádala. V útulku se už ale zotavuje a vyhlíží nový domov.  - Kateřina Lang
Video se připravuje ...

odpor ( 9. ledna 2021 14:56 )

Souhlas. s.p. nemocna.
mého názoru kdy by vymřelo lidstvo je mi to jedno
psi jsou nej a lepší než lidi
lidi jsou svin----a nechápu jak se můžou chovat
tak to k zvířatům,
kdy by byla apokalipsa tak první bych posla takové lidi
který trápí zvířata aby tak pochcípali a do jednoho

nemocna ( 8. ledna 2021 02:05 )

Pes není jídlo a kdo jej jí je hnusák a bezcitný tyran, tebe by měli dát lvům at je o takové lidi na planetě mín jako jsi ty, zvířata mají právo žít na zemi jako my a byly tady dříve, chudák pejsek tolik dní bloudil a můžou za to majitelé, všichni moc dobře vědí že bude silvestr a co způsobuje se zvířaty, každý je povinen se o zvíře postarat at se mu nic nestane a zabezpečit doma v nejklidnější místnosti, venku to není vhodné je to pro ně velký hluk, všude světla a i když je zavřený v kotci že neuteče není to po psychické stránce vůbec dobré a může to mýt následky, majitel v takové situaci má být s ním a utěšovat jej, dát lék od veterináře, nebo pamlsky, ale nejlepší jej mít doma, ví že jste s ním a je klidnější, také jsem proti ohnostrojům, měli by být jen jako to bývalo dříve na jednom místě pořádané firmou, vojáky a volně prodejné zakázat, vždyt už to není ani zábavné střílí to všude a po celý rok jak někdo něco slaví nebo když končí turnus v táboře, to je každých 10 dní, kvůli lidskému bláznění kdo toho má co nejvíc a kdo udělá největší randál, chudáci zvířata to odnášejí nejvíc a Bohužel i životem, kromě toho je všude nepořádek, znečištěné ovzduší, zranění lékaři mají práci navíc, malé děti se probudí a nejsou k utišení, OHNOSTROJE OMEZIT A ZAKÁZAT VOLNÝ PRODEJ

bre-burda ( 6. ledna 2021 22:55 )

To není pes ale nějaký kripl. Normální zvíře si vždy cestu nazpět najde.

Zobrazit celou diskusi