Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Komu patří tahle bota? Má rozvázanou tkaničku a netrefil se na značku...

Autor: red - 
13. října 2012
16:38

Poznáte, čí je tahle bota s rozvázanou tkaničkou? Komu se nepodařilo trefit na značku? Poradíme, že je to na štábu TOP 09...

"Máme rádi hudbu a zpěv, ať už máme dobré a nebo špatné zprávy," řekl Kalousek novinářům a očividně to myslel vážně.

Karel Schwarzenberg a Miroslav Kalousek zapíjejí, i když ještě není co. Je sečtená zhruba polovina hlasů a TOP 09 nemá ani jeden kraj. Předsedu a místopředsedu strany to nerozhodilo a volby sledují spíše z kantýny ve volebním štábu s točeným v ruce.

S jedním "malým" se nechali oba aktéři s úsměvem vyfotit. Nejspíš se ale nejednalo o první pivo ministra financí. Při dávání rozhovorů s tiskem se nedokázal trefit na značku a nedbal ani rozvázaných tkaniček. Kolikáté tedy bylo, pane ministře?

lauratiger ( 14. října 2012 09:55 )

Alkoholismus nezastavíš, buď zapiješ úspěch nebo neúspěch. Nakradeno už mají dost, tak to veslo potápějící se kotábky klidně zase někomu propůjčí, aby si své půlmiliardové úniky ze státní kasy v klidu užili.

kristinanovaczkova ( 13. října 2012 19:59 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.Cervena-Cerna.cz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa