Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ústecká hejtmanka oznámila rezignaci: E-mail ale rozeslal hacker!

Ústecká hejtmanka Jana Vaňhová
Ústecká hejtmanka Jana Vaňhová  (Autor: ČTK)
Autor: psch - 
4. října 2012
18:15

Ústecká hejtmanka Jana Vaňhová oznámila v e-mailu svojí rezignaci. "Beru si příklad z ministra Drábka," píše. Nic ale není tak, jak se zdá...

Na první pohled by mohlo vypadat, že ústecká hejtmanka Jana Vaňhová má v úmyslu opravdu rezignovat. Však to taky napsala do zprávy, která redakcím přišla z adresy vanhova.j@kr-ustecky.cz. Vedení ústeckého krajského úřadu ale oznámilo, že se jedná o podvrh, e-mail rozeslal neznámý hacker, napsaly Lidovky.cz.

"Chtěla bych vás touto cestou informovat, že s platností od 31. 10. jsem se rozhodla rezignovat na funkci hejtmanky Ústeckého kraje," začíná dopis, který přišel redakcím.

Bere si příklad z odvolaného Drábka

Podle mailu Vaňhová nechce poškozovat sociální demokraty před volbami a bere si příklad z ministra Jaromíra Drábka, který rezignoval ve středu kvůli vazebnímu stíhání jeho náměstka Vladimíra Šišky. "Stejně jako byl zatčen náměstek Šiška, je vazebně stíhán i můj bývalý náměstek Pavel Kouda," zdůvodňuje svou rezignaci Vaňhová ve fiktivním e-mailu.

henes ( 4. října 2012 19:33 )

veradobrikova K.rávo už někam zalez a neopruzuj...

zlymikes ( 4. října 2012 19:30 )

no mohla to udělat včas než přijdou pánové v koženém kabátě

veradobrikova ( 4. října 2012 19:13 )

Lidi, 95% naroda si alespon jednou v zivote vsadilo loterii. Ja ne! Nechci zivit sejdire typu Husak a spol, protoze v loterii NIKDY NIC NEVYHRAJETE! Objevila jsem ale system www.Cervena-Cerna.cz a konecne se penizky sypou i ke me! Velice doporucuji! Nesazejte v loterii, vyzkousejte toto a budete nadseni!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa