Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tykadla zaplavují Česko: Lepší, než aby nám lidi kreslili rohy!

Autor: oj - 
4. října 2012
14:20

S blížícími se volbami do krajských zastupitelstev Česko znovu zaplavují tykadla přimalovaná na billboardy politiků. „Tykadla nám nevadí. Jsou lepší než rohy,“ říká náměstek hejtmana Pardubického kraje Roman Línek.

Letošní boj o voliče v Olomouckém kraji se opět neobešel bez předvolebních plakátů ozdobených tykadly, která přimalovávají neznámí autoři po vzoru odsouzeného řidiče Romana Smetany. A znovu se jim nevyhnuli politici napříč celým politickým spektrem.

Tykadly ozdobení politici ale nejsou věcí jen Olomouckého kraje. Lidová tvořivost inspirovaná řidičem Tykadlo se dostala i do dalších krajů. Například v Chrudimi zkrášlují hlavy politiků na billboardech Koalice pro Pardubický kraj. „Nám tykadla nevadí. Trestní oznámení určitě podávat nebudeme,“ dodal Línek pro server denik.cz.

Když před dvěma lety Svoboda vzal do ruky fixu a prvnímu politikovi přimaloval tykadla, zřejmě netušil, co tím spustí. Veřejnost rozdělil na dva znepřátelené tábory. Jedni ho považují za hrdinu, druzí za vandala.

Viděli jste taky billboard s politikem, jehož hlavu zdobila tykadla? Vyfoťte ho a s krátkým popisem toho, kde stojí a jak se vám líbí, nám fotografii pošlete na tip@blesk.cz.


jaramila ( 12. října 2012 06:55 )

Teď se ukažte, grafiťáci!

jaramila ( 12. října 2012 06:53 )

Pana Smetanu by měli hladit po hlavě za to, že z nich udělal broučky, ne ho nahánět jako zločince. Zariglovaný by měli být zloději, co rozkrádají miliony...!

sakra ( 8. října 2012 10:45 )

Lidé na protest čmárejte tykadla všichni a všem. Statisíce občanů nezavřou, že "soudkyně Langerová!!!

rudyptak48 ( 6. října 2012 09:43 )

opravuji... ta zvířata...

rudyptak48 ( 5. října 2012 21:24 )

Že vám tak najednou vadí de-bilita našich spoluobčanů, malujících tykadla čestným politikům. Mě spíš vadí to, že když se někde zrenovuje nebo omítne cokoliv, dům , plot, zeď, kostel... na druhý den je počmáraný různými rádoby uměleckými podpisy. Připadá mi to jako značkování u psů. V čem se od nich tihle umělci liší? A to bych ty zvířata ještě urazil, protože u nich je to pud označit si své území. Policie nikoho nevidí, protože žádný policajt venku nechodí, ale všichni chrápou na služebně. Je to jak za doby Švejka, akorát nám nevládné císař pán, ale naši zástupci, které jsme si dobrovolně zvolili. Takže největší blbci jsme vlastně my.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa