Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děti prominentů mě se*ou, řekl Škromach. Myslel vlastní děti?

Zdeněk Škromach by měl přehodnotit svůj slovník.
Zdeněk Škromach by měl přehodnotit svůj slovník.  (Autor: Archiv Blesku, Facebook)
Autor: oj - 
4. září 2012
14:47

Zdeněk Škromach dává svým nadbytečným kilům pořádně zabrat. Denně svoje tělo ničí v posilovně. Jeho organismus se s fyzickou zátěží zřejmě špatně vyrovnává. "Už mě docela se*ou ty dětičky prominentů. Jděte do ..." napsal na Facebook.

Místopředseda Senátu, naše politická reprezentace, volí netradiční slovník pro komunikaci se svými fanoušky. Jeho vyjadřování spíše připomíná rozhovor s kamarády v hospodě po pátém pivu.

Většina diskutujících si okamžitě jeho ostré vyjádření spojila se syny Dienstbiera, Landovského nebo Bendy. "A čím vás mladej Dienstbier tak nadzvedl?" ptali se lidé v diskuzi. "Berte to prosím obecně," bránil se Škromach, že nikoho konkrétního nemyslel.

"Děti prominentů mě nese*ou ani trochu, prostě se narodily ve správnou dobu na správném místě a ne všichni jsou stejní. ZATO TY HO*ADA, co jsou u koryta posledních 20 let a jen si při volbách mění pozice, TY MĚ SE*OU STATEČNĚ. Těm včetně Vás by už měl někdo utnout tipec abyste nežili včetně vašich rodin z našich peněz," vyjádřil svůj názor jeden z diskutujících.

Škromachovo buranské vyjádření na Facebooku. Škromachovo buranské vyjádření na Facebooku. | Facebook.com

 

 

svatadala ( 28. září 2012 16:59 )

Docela s ním souhlasím, třeba svoje děti vede jinou crstou, vzděláním, k píli a staráním se o svůj život a né za zásluhy papínka

dfghjk ( 5. září 2012 09:52 )

To ano, ale chybí ti tolerance. My hulváti mám právo vyjadřovat se hulvátsky a na výchovné působení vás nehulvátů sereme. Na druhou strane nemáme nic proti tomu, abyste se o nás udělali vlastní úsudek.

arcaben ( 5. září 2012 08:57 )

Škromachu mě taky,ale víc mě sejří haranti morybund=tj pakáž!!

fiat ( 4. září 2012 19:48 )

kdyby neměli ty výhody, imunitu a vysoký plat, nebyl by takový zájem za každou cenu vyhrát volby, nebo se stát minsitrem atd. Je v tom snad láska k vlasti? Vypadá to sand na to? Kdyby zěvch výhod nebylob, šel by do politiky také zřejmě jiný typ lidí. Tihle současní si pletou vládnutí se soukromým jobem.A myslím, že to bylo tak plánováno od začátku, hlavně rychle založit kapitalistickout řídum byť to byly nepálené cihly, a jak se říká úpráce kvapná-.málo platná. Náš kapitalismus stojí za houby a je stejně nepodařený jako byl socialismus a liší se jen těmi plnějšími peněženkami,které tu ovládají zcela všechno.Registuju stále většé opatrnost i strach moderátor,když posluchař v nějakém pořadu dokládá korupci.Moderátorka rtaději nerozumé. Tak kde je náznak demokracie a boéjer s korupcí? Ta šaškárna s Rathem ?

enriko ( 4. září 2012 19:43 )

Bylo, je a bude všude ve světě ne jenom u nás.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa