Videozáznam bezpečnostních kamer ze sportovní střelnice v Casselberry na Floridě, který jako důkaz vyhodnocuje americká policie, je otřesný. Je na něm vidět Mitchell Moore (+22), který žertuje na střelnici s ostatními střelci, svojí matkou Marií (+44) a dobře se baví střelbou. V jednom momentě matka přistoupí k němu do boxu, přiloží mu zezadu zbraň k hlavě a zastřelí ho. V zápětí vystřelila ještě jednou - tentokrát na sebe...

Šílená matka popravila na střelnici svého syna
Autor: FoxNews

Policie netušila motiv činu, brzo však vyplynulo najevo, že Marie Moore (+44) trpěla mentální poruchou, která zřejmě stojí za celou tragédií. Utkvělé představy, které ženu sužovaly, vyšly najevo, když policie prozkoumala vzkazy a audionahrávky, které adresovala svému milenci.

Padlá královna

"Je mi to hrozně líto... Musela jsem svého syna poslat do nebe a sebe do pekla," napsala mimo jiné Marie Moore, která se pod texty podepisovala jako "Padlá královna."

Ve vzkazu adresovanému vedení střelnice, kde k tragédii došlo, zase napsala: "Lituji, že to musím udělat tady u vás, ale musím spasit svého syna. Bůh mě učinil královnou, a já jsem zklamala. Jsem padlý anděl. Proměnil mne v Antikrista." Na jedné audionahrávce zase prohlašuje, že mohla zabít jenom sebe, ale musí spasit svého syna, navíc to musí udělat na veřejnosti, aby tak spasila svět. "Snad až zemřu, nastane tisíc let míru."

Že jeho bývalá žena trpěla mentální poruchou a již dříve se pokusila o sebevraždu policii potvrdil i otec Mitchella Charles Moore.