Co si česká Paris Histon vybrala?

"Chodím sem každý rok, má to tu skvělou atmosféru, kterou si prostě vychutnávám" prozradila nám modelka a příležitostná herečka s pověstným milostným životem.

Fotogalerie
21 fotografií

Agáta se sexy prádelkem
Autor: Lukáš Littman

Návštěvu veletrhu považuje Hanychová dokonce za pracovní záležitost, protože během něj vystupuje na předváděcím molu, kde ukazuje na všechno možné navnaděným divákům nové kolekce spodního prádla. Diváci si však nemohou na rozdíl od striptérek, které to dovolí, na Agátu ani sáhnout!

"Ještě jsem si tady nikdy nic nepořídila," posteskla si dcera herečky Veroniky Žilkové, jež se snaží o sto šest zaujmout své okolí nejrůznějšími výstřednostmi.

Během pátečního programu si na své přišli nejen muži, ale prostor v programu byl vyhrazen i jejich něžným doprovodům: "Kdyby tak vypadal ten můj," povzdychla si kdejaká návštěvnice, když se na pódiu objevila partička Italů ze skupiny Cohers...

Pánům pak své umění předvedla Jessica Fiorentino se svými 7 trpaslíky a italská star Bambola, jež nechybí na žádné erotické produkci, která je v dosahu českých fajnšmekrů. Program během pátku byl určen i pro nezkušené, kteří se mohli lecčemus přiučit na odborné přednášce o tantrickém milování. Jestli zrovna dnes někdo z posluchačů doma nové poznatky aplikuje, nechtěl nikdo prozradit.

Veletrh erotiky
Autor: Lukáš Littman

Během sobotního večera mají být vyhlášeny ceny Zlatá hvězda 2008, kterým se v odborné branži prodejců erotického zboží říká český pornooscar. Kdo jej získá letos zůstává stále ještě pečlivě střeženým tajemstvím!