Na místo chilského prezidenta Sebastiána Piñery posadil Jay Leno jiného muže a prohlásil: "Ti dva pracovali v týmu!" V průběhu videa, kdy si Václav Klaus odnese "jen" pero, ukradne druhý muž vlaječky, pero, telefon, mikrofon i sklenici. Jay Leno svou verzí rozhodně pobavil. Během jediného večera ji na YouTube shlédlo přes 4 miliony lidí!

Kdo je Jay Leno

Jay Leno (60) zahájil svou talk-show s názvem The Tonight Show with Jay Leno (Večerní show s Jayem Lenem) v roce 2009. Po čtyřech měsících byla show zrušena, jelikož měl Jay spory s tvůrci. Po dvou měsících, se ale znovu vyhoupl do sedla. Je považován za jednoho z nejlepších stand-up show komiků v USA. Již přes třicet let je ženatý s Mavis Leno. Zůstali bezdětní.

Slovenská televize si také přisadila

Slovenská televize Joj popadla kauzu pořádně za pačesy. O prezidentu Klausovi napsala, že je opravdu kleptoman a že by se měl léčit. Na Hrad za ním prý chodí lidé s prázdnými kapsami, aby jim nic nemohl ukrást.  Jeho problémy prý začaly, když před dvaceti lety v rámci kupónové privatizace viděl, jak kradou všichni okolo.