Dojemný vzkaz o vánočním čase poslala svým příznivcům za sebe i svého vyvoleného Tomáše Plekance čerstvá maminka malé Leontýnky Lucie Šafářová. Příspěvek uveřejnila společně s fotografií šťastného páru i jejich malého miminka. 

„Děkujeme za všechna vaše krásná přání od vás všech a porodnici Obilní trh za úžasnou péči,“ napsala dojatá tenistka na svém instagramu. Neopomněla jmenovitě poděkovat lékařům, kteří se o ni a o její holčičku starají. „Přejeme Vám krásné Vánoce plné pohody, hlavně hodně zdraví a lásky!“ popřála všem.

U modelky a zpěvačky Jitky Boho je na vánočních fotkách patrné, že se u ní během roku něco změnilo. Zatímco dříve pózovala s manželem Lukášem, teď jí společnost u stromku dělá především dcera Rosálie (4).

„Hlavně zdraví, nekonečnou lásku a pohodu vám všem. Tady se na mě Rosi vrhla, když jsem jí řekla, že teda trochu zlobila. A honem mě začala uplácet pusinkama... Tak to si nechám líbit,“ připsala ke snímku. Ostatně krizi v manželství a odstěhování od bubeníka Lukáše oznámila již letos v září.

Podobně jako Jitka je na tom i Agáta Prachařová, možná již brzy znovu Hanychová. U ní to s Jakubem Prachařem (36) skřípalo delší dobu, teď už mají oba jiné partnery. Agáta pár dní před svátky sdílela fotku, kde působí dost smutně, sedí na zemi u stromku jen s fenkou Bonnie a hlavu má v dlaních. Jenže se z toho vyklubala nakonec jen reklama na tenisky a o samotných Vánocích už měla modelka a moderátorka asi dost práce, aby připravila pěkné svátky pro své dvě děti - Kryšpína (8) a Miu (2). Když si vzpomene na minulé roky, možná je jí ale přece jen trochu smutno, že už nejsou jedna rodina. Útěchou jsou jí jistě příbuzní, kterých má hojně. Se svými sourozenci i maminkou Veronikou Žilkovou (58) strávila ostatně na Štědrý den čas oběda.

Naopak rodinnými portréty se pochlubili například Marek Dědík ze StarDance, zprávařka Gabriela Lašková(29), zpěvačka Ewa Farna (26) či herečka Andrea Kerestešová Růžičková (35), která navíc čeká další přírůstek. Někdo se pyšnil alespoň láskou k partnerovi, například Lucie Bílá (53) a Radek Filipi.

Další osobnosti třeba ukázaly alespoň krásnou výzdobu a jiné zase zavzpomínaly na ty, kdo už s nimi nejsou. „Vzpomínáme na Miloše s Míšou Baryšnikovem,“ napsala anglicky na instagram vdova po Miloši Formanovi (†86) Martina Formanová (53) a připojila společný snímek se slavným baletním tanečníkem. 

Patrik Bartošák, brankář hokejového nároďáku, který kvůli psychické nemoci a problémům s alkoholem přerušil kariéru, sdílel vánoční snímek se synem, ženou a jejich psem. „První juniorův Ježíšek, pěkné Vánoce všem,“ připsal k fotce.

„Být manželem a otcem je největší dárek, jaký chlap může dostat. Děkuju za všechno. Mějte pěkné svátky,“ napsal Rytmus k fotkám se synem Sanelem a Jasmínou s tím, že „zázraky se dějí.

Hodně svérázné vánoční přání a fotografii sdílela kuchařka Kamu. Zatímco ona je v popředí fotografie a zaostřená, to, co praští člověka do očí je rozostřený její přítel v pozadí. Je úplně nahý, na přirození si navlékl santovskou čepičku. „Šťastný a hlavně VESELÝ Vánoce. A vždy pamatujte. Když vám budou říkat blázne, opakujte si, že žádná geniální myšlenka nevzešla z normální hlavy. Milujeme vás,“ napsala ke vzkazu Kamu.

Den po Štědrém dnu si pro své sladké oznámení nechala Monika Bagárová se svým bojovníkem Makhmedem Muradovem. Fotkou ultravuku dali světu na vědomí, že brzy budou tři. Více zde >

Na to, jak další celebrity slavily Vánoce, se můžete podívat i do naší galerie.

VIDEO: Agáta Prachařová: O Vánocích miluji mužskou věrnost a nesnáším prstové ponožky od mámy

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: O Vánocích miluji mužskou věrnost a nesnáším prstové ponožky od mámy Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
107 fotografií