Na letošní vánoční výzdobu Andrey Verešové (39) či Jitky Sedláčkové (58), Anny Kadeřávkové (22), Míši Kuklové (51),Davida Limberského (36) či Václava Noida Bárty (39) se můžete podívat do naší galerie, kde najdete inspiraci i z minulých let.

Vánoční výzdobou se průběžně chlubí i zamilovaná dvojice Lela Ceterová (30) s Karlosem Vémolou (34). Ukázali nejen těhotenské bříško blondýnky, vánoční stromek, ale i megalomanská světýlka na celém domě. A předčasně se jim narodila i dcera Lili. Tou se samozřejmě pochlubili také.

Fotkou na instagramu pobavila i hvězda První republiky Ján Koleník (40). Ten se nechal zvěčnit, jak za sebou táhne strom a na rameni má sekeru. Takového fešného dřevorubce by asi nejedna dáma ráda našla pod stromečkem...

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📷 @antonkarpita #actor @jan_kolenik

Příspěvek sdílený Jan Kolenik OFFICIAL (@jan_kolenik),

 

Také Alice Bendová(46) letos překvapila velmi originálním nápadem. Místo smrčku totiž vánočními světýlky ozdobila nejprve »topol«, respektive svého mladšího partnera Michala Topola. „Tak my jsme se letos rozhodli pro topol, už je nazdobený a rozsvícený, neopadá, nezvadne a pěkně se nám sem vejde,“ smála se vlastní fotce na sociální síti herečka. Nakonec ale ukázala i tradiční stromeček.

Ta přitom jindy patří mezi nejznámější milovníky Vánoc mezi českými osobnostmi. Už o předloňských svátcích totiž všechny šokovala tím, že si stromeček s dětmi a partnerem vystrojili už v listopadu. Podobně aktivní byla v minulosti i Mahulena Bočanová (52) a málem ozdobila i svého pejska. 

Letos se stala první celebritou, které už doma září nazdobený stromek, zpěvačka a muzikálová hvězda Monika Absolonová (43), pověstná svými (před)vánočními vánočkami. „Úkol splněn! V noci se vrátili čert, anděl i Mikuláš a přinesli stromeček... a já se jdu konečně natáhnout, doufám, že Matoušek nebude mít divokou noc,“ pochlubila se pěnice v předvečer svatého Mikuláše a sdílela i selfie, na kterém pózuje i se svým životním partnerem, hokejistou Tomášem Hornou (39).

Advent a vše kolem něj bere velmi vážně ovšem také zpěvačka Lucie Bílá (53), která si na výzdobu potrpí. Nejenže se může pyšnit krásnou sváteční tabulí, ale do barevných světýlek »obléká« také svůj dům v Otvovicích. Někdy má u domu také velký vánočně ozdobený strom, ovšem ten v roce 2017 povalil silný vítr. Naštěstí se mohla Slavice spolehnout na silné paže Radka Filipiho, který strom vrátil zpět na místo. Sama by ho jistě neutáhla. Tehdy ale Filipi podle všeho zrovna pár s Lucií netvořil, jelikož se s ním rozešla. Ovšem coby její šofér se kolem ní motal dost často, aby mohl pomoci. Možná že tehdy se do něj Bílá podruhé zamilovala...

Základem dekorací na Vánoce je samozřejmě stromeček, který zdobí nejen rodiny s dětmi, tedy například modelka Andrea Verešová (39), sportovec Lukáš Krpálek (29) či moderátorka Hanka Mašlíková Reinders (37), ale i některé osobnosti, které zatím partnera a děti nemají. S manželem Rytmusem (42) a synkem Sanelem (3 měsíce) už zase letos Štědrý den stráví Jasmina Alagič Vrbovská (30). 

Herec Jakub Prachař (36) bude mít po delší době asi trochu jiné Vánoce. Místo manželky Agáty Prachařové (34), s níž vychovává dvě děti, by je nejraději trávil s novou láskou Denisou Dvořákovou (28). Už v prosinci si spolu udělali hezké chvilky u rozsvíceného adventního věnce. Modelka Eva Herzigová (46) zase slaví s rodinou. Další dáma známá z módních mol - Claudia Shifferová (49) je jako vždy šik. Dara Rolins (47) zapózovala pro fotografii sama, ale v dobré náladě. Nikol Švantnerová (27) asi pořádně zamotala hlavu řadě pánů, když si před stromek lehla ve svůdné póze v sexy rudém krajkovém prádýlku. Tenistka Lucie Šafářová (32), která je v očekávání, zase předvedla krásnou domácí vánočku.

Podívejte se tedy do naší galerie na sbírku vánočních výzdob českých i světových hvězd a porovnejte, kdo se dřív snažil a kdo sázel na jednoduchost. Pokud vás ale pohled na vánoční dekorace otráví už tady, pamatujte, že se na vánoční bláznění můžete vždycky vykašlat a užít si svátky v klidu, podobně jako například Jana Preissová (71). 

VIDEO: Jana Preissová o Vánocích: Nemám ráda komerci, držíme tradice!

Video
Video se připravuje ...

Jana Preissová o Vánocích: Nemám ráda komerci, držíme tradice! Veronika Kuželková

Fotogalerie
172 fotografií