Je to víc jak půl roku, co si princ Harry vzal krásnou Meghan Markle. Velkolepá veselka se konala v květnu na hradě Windsor v kapli sv. Jiří. Šťastný den se sympatickým princem tehdy slavila celá královská rodina a jeho bratr mu stál u oltáře po boku stejně tak, jako Harry jemu stál po boku v roce 2011, když si William bral za manželku Kate Middleton. Ovšem o několik měsíců později se začalo proslýchat, že si Kate s Meghan moc nesednou.

Vzájemné spory dokonce vedly k tomu, že Meghan, která na podzim oznámila těhotenství, si prosadila, že se s Harrym odstěhují za Londýn, kde budou své první dítě vychovávat. Podle britských médií Meghan nechce vychovávat svého potomka tak, jak své děti vychovává Kate. Bratři, kteří k sobě měli blízko, společně neusednou ani k vánočnímu stolu. William prý chtěl udělat vstřícný krok a nabídl Harrymu, že by svátky klidu a míru mohli strávit spolu, ale byl razantně odmítnut.

Daily Mirror navíc přišel s informací, že se Harry nezúčastní tradičního vánočního honu, který se pořádá na Boží hod vánoční. Harry a William se honu na bažanty v panství Sandringham účastnili od svých mladých let. Ovšem Meghan, která je milovnicí zvířat, si to prý nepřeje a Harry, který je zamilovaný až po uši, své manželce splní, co jí na očích vidí. „Ona je milovnicí zvířat a je vegankou a je striktně proti nošení kožichů. Také se snaží přimět prince Harryho, aby jedl méně masa a víc ovoce a teď se ho snaží přimět k tomu, aby měl podobný pohled na lov,“ dodal zdroj. To ale zřejmě bude pro Williama poslední kapka. „William si myslí, že je to jen další příklad toho, jak je jeho mladší bratr svou manželkou odtahován od rodiny,“ řekl pro Mirror zdroj blízký paláci. „Harry vždy miloval lovení a byla to skvělá příležitost, jak utužit vztahy mezi bratry,“ dodal zdroj.  Z rozhodnutí syna zřejmě nebude šťastný ani princ Charles, který je známý svou vášní pro hony. Na hon se přijde podívat i malý princ George.

Fotogalerie
42 fotografií