Babiš už se ukázal v overalu alá populární dětské postavičky Teletubbies, ve své vlastní masce, ale tentokrát zklamal. Na předvánoční party s přáteli své ženy se objevil v kvádru, zatímco zbytek účastníků dodržel vánoční „dresscode“.

Vedle stromečkových šatů s výstřihem se Babišová vyzdobila ozdobami, řetězy, ale také třeba miniaturou vánočního stromku na hlavě. Na jedné z fotografií, které ona či její přátelé sdíleli na sociální síti, je dokonce jen ve zlatých přiléhavých šatech a tiskne se ke svému manželovi.

Nescházela ani fotka s manželem. Ten se ale v kostýmu neukázal (15.12.2018)
Autor: Instagram

Jedna z přítomných žen se na předvánoční oslavu vystrojila dokonce v ruském stylu s čepcem připomínajícím postavyuz legendární pohádky Mrazík a odpovídajícími šaty. A právě s ruskou pokrývkou hlavy se Babišová také zvěčnila.  „Teď královnou jsem já,“ připsala Monika Babišová k fotce ve stylu Marfuši na svém Instagramu. Na oslavě nechyběly ani řízky s bramborovým salátem.

Video
Video se připravuje ...

Monika Babišová o Vánocích: Kapra nikdo nejí, peču slovenské cukroví! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz/O. Sieben - We Wish You A Merry Christmas

Fotogalerie
13 fotografií

Podívejte se, jak si poradit s dress codem ZDE