Eva Aichmajerová

Evička ze sebe na čas udělala blondýnu a společenské akce v té době s oblibou moderovala v účesu ve stylu čtyřicátých let. A aby toho nebylo málo, přidala tvrdé líčení a tady na hruď navíc připnula pár galanterních květů. Tak tomu říkám travesti úlet ženy, která tenkrát čerstvě porodila. Že by za to mohla laktační psychóza? Naštěstí, teď už je Eva zase krásná, decentně nalíčená bruneta.

 

Tatiana Vilhelmová

Fascinovala i sympatická herečka Tatiana Vilhlelmová, která má většinou dobrý vkus. O tom ostatně svědčí i její náušnice, masivní náramek a řetízková kabelka. Ovšem v případě denimové tuby nad kolena měla zatmění mysli. Možná dané čerstvou zamilovaností do Vojty Dyka, jež způsobila, že se Tatiana stala bezkonkurenční džínovou jitrnicí letošního léta, kterou semišové, nohy zkracující válenky zašpejlovaly..

 

Klára Vytisková

Zpěvačka Klára Vytisková se stala nejurputnější výstřednicí roku, která se snaží být malou českou Amy Winehouse a kreativní Lady Gaga zároveň. Bohužel výsledek je ochotnický a dost panický. Zejména, když si Klára kostým z jeviště nechá i na party a vezme si k němu nemožnou tašku. To pak působí jak manická rebelka, která se kvůli inkontinenci vycpává plínami.

Fotogalerie
3 fotografie