Dopravní nehoda tramvaje a auta v Jugoslávské ulici zastavila linky číslo 4, 6, 10, 16, 22, 23 mezi I. P. Pavlova a Štěpánskou krátce před půl sedmou ráno, jezdit musely více než hodinu odklonem. „Zasahujeme u nehody tramvaje a osobního auta, ze kterého vyprošťujeme řidiče,“ uvedl na twitteru mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Později upřesnil, že vyprostit museli hasiči z auta dva lidi, které předali záchranářům.

„Pečovali jsme o dva muže z osobního auta, které po vyproštění záchranáři zajistili a transportovali do nemocnic. Zhruba 25letý muž utrpěl zranění hlavy a nohy, byl při vědomí. 40letý muž utrpěl vážný úraz hlavy a byl uveden do umělého spánku,“ řekla mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. Nehoda komplikovala dopravu na I. P. Pavlova i na magistrále, provoz řídili policisté. „Na místě je přerušen provoz pro tramvaje a omezena osobní doprava,“ uvedli.

„Jednotka zajistila místo nehody proti vzniku požáru a předala případ kolegům z hasičského záchranného sboru Dopravního podniku a Policii ČR,“ dodal Kavka. 

Fotogalerie
15 fotografií