Jeden mrtvý a dvě zraněné. Taková je bilance tragické nehody, při níž se střetl motocykl s osobním automobilem. „K nehodě došlo v neděli krátce před dvanáctou hodinou,“ sdělil Blesku mluvčí středočeských policistů Zdeněk Chalupa.

Došlo ke střetu motocyklu a osobního vozidla, při kterém se zranily tři osoby. Zranění motorkáře bylo bohužel smrtelné,“ uvedl dále mluvčí. „Řidiče (50) motocyklu se i přes několik desítek minut snahy nepodařilo záchranářům oživit,” doplnila mluvčí Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje Petra Homolová. Při nehodě byly dále zraněny dvě ženy. „Spolujezdkyně na motorce utrpěla úraz páteře a byla letecky transportována do Ústřední vojenské nemocnice. Řidička automobilu putovala se středně těžkými poraněními do Všeobecné fakultní nemocnice,” sdělila dále Homolová.

Při nehodě navíc došlo k zahoření obou vozidel, tedy jak automobilu, tak i motocyklu,“ dodal dále s tím, že byla nutná asistence hasičů. Příčinou tragické události se nyní policisté zabývají.

Video
Video se připravuje ...

V Dolní Lomnici, která leží v Praze-východ, došlo ktragické nehodě. Srazil se motocykl s osobním automobilem. (6. června 2021) Aktu.cz

Fotogalerie
11 fotografií