Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zákaz vycházení si vyložil po svém. Opilý cizinec (39) prostě na ulici usnul, pak se omlouval

Autor: diz - 
30. října 2020
11:43

Že se nesmí po 21. hodině chodit ven? Ale vyspávat se smí, že? Nejspíš to se honilo hlavou muži (39) cizí národnosti, kterého objevili strážníci spícího před domem v Praze 5. Když se mu chystali domluvit, zjistili, že zase až tak moc „ospalý“ vlastně není.

Spícího cizince objevili pražští strážníci před vchodem domu v Lamačově ulici zhruba hodinu před půlnocí. Jakmile ho strážníci začali probouzet, muž se okamžitě vyšvihl na nohy. „Po probuzení zareagoval útokem zaťatými pěstmi,“ popisuje mluvčí Městské policie hl. m. Prahy Irena Seifertová.

„V takové situaci nemohla hlídka konat jinak, než použít donucovacích prostředků včetně pout,“ pokračuje mluvčí. Na místo proto zamířila hlídka státní policie, která měla případ převzít. Policisté konstatovali, že nebyl spáchán trestný čin, nicméně muži naměřili téměř dvě promile alkoholu. Cizinec se následně za svou agresivní reakci omluvil, proto bylo jeho „unáhlené“ chování řešeno pouze důraznou domluvou,“ uzavírá Seifertová s tím, že jeho nepovolená přítomnost venku po 21:00 byla podstoupena správnímu orgánu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa