„Na Hodonínsku pátráme po muži, který za nevyjasněných okolností odešel z domu. Našim největším nepřítelem je blížící se tma. Poté budou pátrací možnosti výrazně omezeny,“ vysvětlil v pondělí mluvčí policie Bohumil Malášek.

Mladého muže hledal i policejní vrtulník. Jakub u sebe měl mít totiž zbraň a hrozilo, že si ublíží.

To se bohužel potvrdilo. „Akce trvala přibližně sedm hodin. Začala krátce po 14. hodině a skončila před půl desátou večer. Byly do ní nasazeny desítky policistů, včetně několika psovodů a hlídek, které byly staženy ze silnic, kde dohlížely na průjezdy řidičů mezi okresy Hodonín a Břeclav,“ popsal policejní mluvčí Petr Vala a dodal: „Tělo muže bylo nalezeno v nezastavěném území katastru Čejkovice.“ Podle některých informací si nešťastný mladík vzal život ve vinohradu…

Potvrdila se i informace, že měl u sebe zbraň. Tu zřejmě otočil proti sobě. „Nyní vyšetřujeme veškeré okolnosti jeho úmrtí,“ uvedli policisté v úterý ráno na svém webu.

Video
Video se připravuje ...

Policie v noci Aktu.cz

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Fotogalerie
13 fotografií