Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Host chtěl jíst na zahrádce restaurace: Nadával a došel si za kuchařem až do kuchyně

Autor: mat - 
15. října 2020
14:55

Nečekaný výbuch vzteku ze strany zákazníka zažil ve středu u výdejního pultu své restaurace v brněnském IBC Centru známý kuchař a prezident Culinary Clubu Petr Erin Kováč (47). Muž kolem padesátky si to totiž po zakoupení jídla namířil do uzavřené zahrádky a pustil se do jídla. Po slušném upozornění, že to aktuálně zákon zakazuje, však zcela nečekaně vypěnil.

„Kolegyni nadal do tlustých krav, bouchal do pultu, natáčel nás a fotil,“ popsal incident Kováč. Na místo vyhrocené scény přispěchal policista, který zvolil smířlivý tón. Muži objasnil situaci v rámci nouzového stavu a doporučil mu, aby rychle dojedl a odešel.

Neurvalec sice odešel, ale záhy se vrátil a namířil si to za Kováčem přímo do kuchyně. Ten ho sice z prostor vykázal, jenže muž si nedal říct. 

Demonstruji, odmítám roušku

„Tvrdil mi, že demonstruje a odmítá nosit roušku. A šermoval kolem sebe deštníkem. Vážně nevím, co si mám myslet. Jsme všichni ve složité situaci, ale tohle bylo příliš,“ kroutil hlavou kuchař.

Nepříjemnost vyřešili definitivně až strážníci. „Muže čeká správní řízení, dopustil se řady přestupků včetně narušování občanského soužití,“ řekla mluvčí městské policie Markéta Skřivánková.

VIDEO: Maxijedlík a kuchař Petr Erin Kováč u rekordního pojídání tatranek.

Arany ( 15. října 2020 22:06 )

Debile! Patříš za mříže, abys poznal co je pořádek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa