Novinkou na trhu, která přináší rychlejší a jednodušší způsob, jak získat podnikatelskou půjčku je například i půjčka pro podnikatele do výše až 1,3 milionu korun od společnosti Ferratum Business, divize tradiční a zavedené skupiny Ferratum Group. Ta byla založena, aby podpořila malé podniky v České republice a umožnila tak splnit požadavky podnikatelů, pro něž je konvenční bankovní financování komplikované a pomalé.

Jak to funguje?

Pro získání podnikatelské půjčky od Ferratum Business je nutné splňovat několik základních kritérií. Mezi ně patří například místo fyzického podnikání v České republice, roční obrat alespoň 1,2 milionu Kč a délka fungování podniku déle než dvanáct měsíců. Nutné je také mít otevřený zvláštní podnikatelský účet a aby všichni vlastníci společnosti měli trvalé bydliště v České republice.

Následně je možné na webových stránkách Ferratum Business zažádat o půjčku online, a to během několika málo minut. Obratem získáte nabídku půjčky včetně měsíčních splátek a úrokové sazby. Podmínky jsou naprosto transparentní a jednotlivé žádosti jsou schvalovány podle cash flow. Podnikatelé zároveň neplatí žádné administrativní poplatky a nemusí se zabývat zbytečným papírováním.

Finanční pomoc během pár dnů

Žádosti jsou v průměru schvalovány během jednoho pracovního dne, a tak je možné po schválení prakticky ihned začít pracovat s novým kapitálem. Ať už peníze potřebujete na nové vybavení nebo rozšíření působnosti, plánovat můžete v reálném čase. K dispozici jsou vám navíc odborníci z oboru, kteří mohou poradit v případě problémů. Visí-li tedy nad vaším podnikáním Damoklův meč, udělejte, co je vašich silách, aby vaše celoživotní práce nebyla ohrožena.

O Ferratum Group

Ferratum Group je mezinárodní poskytovatel mobilního bankovnictví a digitálních spotřebitelských a malých firemních úvěrů, distribuovaných a spravovaných mobilními zařízeními. Společnost Ferratum, která byla založena v roce 2005 a sídlí v Helsinkách ve Finsku, se rychle rozrostla do 25 zemí Evropy, Afriky, Jižní a Severní Ameriky a Asie a Tichomoří.

Jako průkopník v oblasti technologií digitálních a mobilních finančních služeb je společnost Ferratum v čele revoluce digitálního bankovnictví. Mobilní banka společnosti Ferratum, která byla uvedena v roce 2016, je inovativní platforma pro mobilní bankovnictví nabízející celou řadu bankovních služeb včetně digitálních plateb a převodů v reálném čase v rámci jedné aplikace. V současné době je k dispozici na pěti evropských trzích. V čele s jeho zakladatelem Jormou Jokelou má Ferratum přibližně 1,9 milionu aktivních a bývalých zákazníků, kteří mají nebo v minulosti měli jeden nebo více úvěrů (data k 31. prosinci 2017), z nichž více než 780 000 zákazníků má otevřený mobilní bankovní účet nebo aktivního zůstatek úvěru za posledních 12 měsíců.

V České Republice poskytuje společnost bankovní spotřebitelské úvěry pod značkou Ferratum Money a nově také podnikatelské úvěry pod značkou Ferratum Business.

Ferratum Group je vedena v Prime Standard Frankfurtské burzy cenných papírů pod symbolem "FRU". Další informace naleznete na adrese www.ferratumgroup.com