„Ani neumím popsat, jakou mám radost. Je to opravdu moc milé,“ neskrývala své pocity žena, když se dozvěděla o výhře ve hře Blesku Trhák.

Jmelí pro štěstí

„To bylo radosti, že jsem se z toho musela vypovídat. Tak jsem volala kamarádce sousedce. Ta byla i prvním gratulantem,“ řekla Blesku výherkyně s tím, že ze samé radosti se ještě nestačila pochlubit příbuzným. Hana Harcová si myslí, že jí štěstí mohlo přinést jmelí, které si schovala od Vánoc. „Já jsem ho zrovna minulý týden chtěla vyhodit. Pak jsem si ale řekla, co kdyby přineslo štěstí. Tak jsem si ho schovala,“ prozradila.

Druhá výhra

Trhák Blesku jí prý přinesl štěstí už loni. „To jsem vyhrála set-top-box od Mall. cz,“ konsta tovala Hana Harcová a dodala: „Jinak jsem nikdy nic velkého nevyhrála. Jen kdysi dávno asi 350 korun ve sportce.“ Za výhru si paní Hana hodlá pořídit novou dlažbu v chodbě domu. „Před lety nám ji poškodila povodeň. Od té doby na ní mám lino. Tak teď mohu konečně nechat udělat dlažbu novou,“ prozradila výherkyně a dodala: „No a za pár dní bude mít vnuk šestnáct roků, tak samozřejmě zbyde něco na nějaký pěkný dárek.“

Oslavu neplánuje

Nějaké velké oslavy výhry podle svých slov neplánuje. „Když je člověk sám, tak už na nějaké velké slavení není. Ale hrát budu rozhodně dál a dalším tuto hru doporučuji,“ řekla Blesku.

Věrná čtenářka

Hana Harcová je věrnou čtenářkou deníku Blesk. „Od začátku, co vychází, ho pravidelně každý den kupuju. Od pátku do soboty v trafi ce a v neděli pro něj chodím do supermarketu,“ uvedla výherkyně s tím, že miluje křížovky a kromě Trháku ráda hraje i další hry.

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Kůstková vyhrála v Trháku 50000 Kč Tonda Tran