Australský milionář nabízí práci snů a to hlavně pro ženy! Matthew Lepre, rodák ze Sydney, podniká v online reklamě a v byznysu se mu velmi daří. Šestadvacetiletý podnikatel jen za měsíc vydělá téměř 3 miliony korun a podnikání stále rozšiřuje. Přitom cestuje po celém světě a sám to již nemůže zvládnout, proto se rozhodl, že si k sobě najde pravou ruku.

Na internetu publikoval inzerát, v němž osobnímu asistentovi nabízí přibližně 1,1 milionů ročně! Plat je však spíše orientační. „Plat se bude odvíjet od osobních zkušeností,“ řekl pro britský list Daily Mail. Navíc bude cestovat po celém světě a bude mu hrazeno luxusní ubytování i doprava. Snová nabídka nezůstala bez odpovědi. Na inzerát odpovědělo neuvěřitelných 40 tisíc lidí a to hlavně ženy! „Dostal jsem přes 40 tisíc přihlášek od lidí z celého světa. Rozhodně se přihlásilo více žen (75 procent) než mužů (25 procent) a hodně málo jich bylo vdaných,“ dodal.

 

Lepre, který podnikat začal ve dvaadvaceti letech, v současné době přebývá v Thajsku. V exotickém ráji koupil luxusní tříposchoďovou vilu s pohádkovým výhledem na moře. Každý den začíná meditací při východu slunce, pak si přečte zprávy ze světa a začne pracovat. „Hledám někoho, kdo by se připojil k mým dobrodružstvím. Miluju to, co dělám. Miluju objevování nových míst. Ale začínám mít čím dál víc práce a hledám spolehlivého člověka, který by mi pomáhal každý den s podnikáním, zatímco budeme na cestě,“ dodal Lepre.  

Fotogalerie
30 fotografií