V největším pražském parku, uprostřed zeleně je teď prostě pohoda. Spousta sportovního i relaxačního vyžití láká Pražany i turisty z dalekého okolí užít si vše, co Stromovka nabízí. A právě Stromovce gastronomicky bezpochyby vévodí příjemná restaurace Vozovna-Stromovka.

Máte chuť jenom na něco malého nebo si zajdete na večeři? Žízeň? Je libo skvělé pivo z Pivovaru U Supa, který se pyšní oceněním nejlepší ležák z pražského minipivovaru? Osvěžující letní drink? Domácí limonádu? Vozovna je pochuti celé rodině.

Autor: Radek Úlehla

Pokud jdete „jenom kolem“, zkuste třeba topinku s pomazánkou z uzeného lososa, nebo Taliána od našeho řezníka Tomáše s dijonskou hořčicí, křenem a domácím chlebem – malá jídla, která na procházce příjemně posilní a navodí skvělou náladu.

Když vás ale chytne venku velký hlad, tak si dejte lososa pečeného na přepuštěném másle se šťouchaným bramborem nebo krutí steak „fitness“ s dušeným listovým špenátem. Pro milovníky „pořádného masa“ tu mají vynikající tataráček z hovězí květové špičky nebo třeba 300 gramovou vepřovou kotletu Tomahavk. Opravdu pro každého, co hrdlo ráčí.

A navíc nemusíte nikam pospíchat – vaše ratolesti si užijí na velkém dětském hřišti uprostřed parku, které Vozovně náleží. Je na dohled od stolů zahrádky restaurace, takže je to bez problémů.

Pokud tedy nevíte, co se sobotou či nedělí, nebo jak si skvěle užít s dětmi příjemné slunné odpoledne, Vozovna-Stromovka je přesně tou pravou volbou.