Na portálu Sleviště.cz najdete i teď, když už podle mnohých lyžařská sezóna pomalu končí, spoustu skvělých nabídek, jak si ještě užít pořádnou lyžovačku. Pokud vás omrzely naše hory, pak se určitě vyřádíte do sytosti třeba ve francouzských, italských, rakouských nebo německých Alpách.

Náš tip: Nejstarší hotel v západních Krkonoších

Až si pořádně zalyžujete, určitě uvítáte příjemné prostředí nejstaršího hotelu v Harrachově
Autor: sleviste.cz
Co takhle se vydat do nejstaršího hotelu západních Krkonoš? Najdete ho v Harrachově, kde stojí už od roku 1889. Tehdy se jmenoval jak jinak – Krakonoš. Ne, nebojte se, za těch víc než 120 let je tu už všechno jinak, přesto na vás v tomto hotelu, který se dnes jmenuje Karolína, dýchne historie. Hlavní inofrmace ovšem je, že tu teď třídenní pobyt pro dva pořídíte s 68% slevou.

Po pořádné lyžovačce uvítáte i příjemný relax
Autor: sleviste.cz
Wellness Hotel Karolína se nachází pouze 500 metrů od sedačkové lanovky, na hotelové parkoviště dojedete bez problémů, i kdyby náhodou zima ještě pořádně zahrozila. Jde o klasický  horský hotel, který svým hostům nabízí 28  pokojů, výtečnou kuchyni podávanou v hotelovém restaurantu, stylovým barem s dobovými fotografiemi s pianem a kuřáckým barem. Až budte unavení lyžováním, příjemně si odpočinete ve zdejším relaxačním wellness centru, které nabízí širokou nabídku procedur, jako whirlpool, saunu, bazén a relax & care.

Přírodní sníh nikde, ale... V Krkonoších začali zasněžovat! Kdy bude první lyžovačka?

Dovolená v létě, v zimě – Krkonoše

Češi brali sjezdovky útokem: Tisíce lidí zaplavily Krkonoše i Orlické hory