Životní trápení Nancy Hecheové začalo, když jako hluboce věřící křesťanská psycholožka zjistila, že její manžel je gay. To pořádně otřáslo její vírou. Donald Heche si totiž přes den hrál na vzorného otce rodiny a lídra církevního sboru, ale po nocích vymetal gay bary. V roce 1983 se stal jednou z prvních obětí viru HIV v USA!

Další ránu Nancy utrpěla, když Anne přiznala, že její dlouholeté psychické problémy mají původ v tom, že ji (stejně jako bratra!) zvrhlý otec znásilňoval! „Byl závislý na sexu, všechny nás viděl jako jako sexuální objekty,“ prohlásila.

Definitivně se s matkou rozhádaly okolo roku 2000, když Anne zveřejnila svůj lesbický vztah s moderátorkou Elle DeGeneresovou (64).

Kromě těchto ran osudu musela Nancy oplakat také čtyři ze svých pěti dětí! Cynthia zemřela už jako miminko na následky vrozené srdeční poruchy. V roce 1983, krátce po smrti otce, se při autonehodě zabil i její syn Nathan, bylo mu pouhých 18 let... A v roce 2006 podlehla nádoru na mozku nejstarší dcera Susan (†48). Z pěti sourozenců tak žije už jen jediná, návrhářka šperků a doplňků Abigail (56).

Se slavnou dcerou Anne se už Nancy neusmíří. Herečka v 5. srpna ve velké rychlosti a pod vlivem drog vrazila v Los Angeles do domu. Její auto začalo hořet a protože trvalo dlouhé minuty, než ji vyprostili, ocitla se kvůli dlouhému nedostatku kyslíku ve stavu mozkové smrti. Odpojena od přístrojů byla během víkendu, když se našli příjemci pro orgány, které si za svého života přála darovat potřebným…

Video
Video se připravuje ...

Režisér Zelenka o Josefu Abrhámovi (†82): Uměl dělat humor bez vulgarit Petr Macek

Fotogalerie
102 fotografií