Stejně jako v tuzemsku, i přímořské státy hlásí vysoké teploty... a tak není divu, že kdo může, ten tyto dny tráví někde u vody. Jak se ostatně zchladit lépe nežli pořádnou koupačkou? Své o tom ví i herečka Penélope Cruzová, známá nejenom z Pirátů z Karibiku, kde jí byla svěřena role krásné, ale prolhané pirátky, ale i třeba z dramatu Vanilkové nebe, z oceňovaného romantického snímku Vicky Cristina Barcelona, či naposledy z komedie Film roku.

Paparazzi byla o víkendu zachycena na jachtě v Punta Chiappa poblíž Portofina, kterak si bez make-upu, bez stylingu, jen v zářivě oranžových bikinách užívá slunečný den jak s přáteli, tak i se svými dětmi - synem Leem (11) a dcerou Lunou (9), jejichž otcem je Penélopin manžel a herecký kolega Javier Bardem (53). Penélope a její rodina jsou ubytováni v hotelu Astoria v italském městě Rapallo, jak se však zdá, na dovolenou tentokrát vyrazila bez muže. Pravděpodobně mu to neumožňují jeho pracovní povinnosti.

Video
Video se připravuje ...

Žhavá Penelope Cruz to rozjela v muzikálu Nine /Youtube/

Rozhodně je to však škoda, protože jak se z pořízených snímků zdá, jeho nejbližší se skvěle baví. Dokonce i herečka, co se pyšní Oscarem, Césarem i třeba cenou Goya, dovádí ve vlnách jako malá - skáče z lodi do vody, cáká se se svou drobotinou... a neuvěřitelně jí to při tom sluší.

Postavu má totiž na svůj věk naprosto božskou, a i když zvolila „obyčejné“ jednodílné plavky, dokonale v nich vynikaly její štíhlé nožky, šťavnatý zadeček i nadupaný dekolt. Není pochyb, že je Bardem velice šťastný muž...

Fotogalerie
68 fotografií