Starší syn hvězdy filmů Šest dní, sedm nocí (1998), Psycho (1998), Samec (2009) nebo 13 minut (2021) Anne Hecheové (†53) Homer Laffoon (20) poprvé po smrti své matky promluvil. 

„Můj bratr Atlas a já jsme přišli o mámu,“ uvedl v oficiálním prohlášení. „Po šesti dnech téměř nesnesitelných emocionálních výkyvů mi zůstal hluboký a slovy nepopsatelný smutek.“

„Doufám, že mámu už nic nebolí a začíná si užívat to, co si rád představuji jako nekonečnou svobodu,“ pokračoval. Během uplynulých šesti dní mu prý tisíce přátel, příbuzných i fanoušků vyjádřily podporu, za což jim všem velmi děkuje. 

„Jsem vděčný za jejich přízeň, za podporu mého táty Coleyho a mé nevlastní mámy Alexi, kteří mi nadále zůstávají obrovskou oporou. Odpočívej v pokoji, mami, miluji tě, Homer,“ vzkázal mamince. 

Náraz a výbuch

Hecheová, která v pátek zemřela týden po vážné autonehodě, měla Homera se svým bývalým manželem, hercem Colemanem „Coleym“ Laffoonem. Dvojice tvořila manželský pár v letech 2001 až 2009. 

Kromě Homera měla herečka ještě třináctiletého syna Atlase Heche Tuppera se svým kolegou z filmu Muži na stromech (2006) Jamesem Tupperem. 

Anne Hecheová způsobila 5. srpna vážnou nehodu, když svým modrým vozem Mini Cooper narazila do dvoupatrového domu. Auto po nárazu vybuchlo a celý dům začal hořet. 

Přála si darovat orgány

Hecheová utrpěla vážné popáleniny a těžké poranění mozku. Po nehodě byla ve stavu mozkové smrti, její tělo bylo ale v nemocnici nadále udržováno při životě, protože si přála po smrti darovat své orgány. Tak se nakonec skutečně stalo a v pátek byla po darování odpojena od přístrojů. 

Video
Video se připravuje ...

Pražský IKEM poprvé použil metodu převozu bijícího srdce k transplantaci pro převoz orgánu ze Slovenska do ČR, kde se díky tomu podařilo zachránit život pětileté holčičce. (2. února 2022) IKEM

Fotogalerie
89 fotografií